kraj ljubavi

Stipe Marić je napustio Ivu Majoli još prije Nove godine

'15..12.2011., Zagreb  - Otvorenje Vip jazz cluba u Gradskom podrumu. Vlasnik kluba je Drazen Kokanovic, a na otvorenje su dosli mnogi iz javnog zivota. Iva Majoli i muz Stipe Maric. .  Photo: Martina
'Martina Popovcic/PIXSELL'
09.02.2012.
u 11:00

Poduzetnik i bivša tenisačka zvijezda pred bračnim su brodolomom. Suprugu je Stipe ostavio u prosincu, a kada je otišla na turnir u Australiju, uzeo je i svoje stvari, ona je tu vijest doznala od prijateljica

Iva Majoli znala je da će je nakon povratka s turnira u Australiji i Izraelu dočekati prazan stan na središnjem zagrebačkom trgu, ali to su joj javili prijatelji, a ne 31-godišnji Stipe Marić. Tenisačicu je suprug ostavio još 30. prosinca pa je Novu godinu dočekala sama u stanu s kćeri, umjesto s njim u Rovinju, piše Story.

 Nikad se ne zna...

Početkom godine navodno su se pomirili i odlučili izgladiti probleme kad se ona vrati s turnira, najviše zbog 5-godišnje kćeri Mije. Iva je sredinom siječnja otputovala, a Stipe je, suprotno dogovoru, njen odlazak iskoristio da iseli stvari. Prijatelji i znanci još ne odbacuju mogućnost da će se par ipak pomiriti. Iva i Stipe poznati su po burnom odnosu. U ljeto 2007., ni godinu dana od vjenčanja koje je stajalo milijun kuna, razračunali su se i verbalno i fizički na terasi prepunog kluba u Bolu na Braču. Stipe je čak bacio vjenčani prsten u more.

Temperamentni Lavovi

– Mi smo oboje temperamentni Lavovi – uz osmijeh je 34-godišnja Iva prebacila krivnju na horoskop. Osvajačica Roland Garrosa i ekonomist rođeni su na isti dan, 12. kolovoza, a upravo su na taj datum 2003. godine i objavili da su u vezi.

Iva, doznajemo od bliskih izvora, vrlo teško podnosi što ju je suprug ostavio, a velika joj je podrška prijateljica, bivša klizačica Idora Hegel, koja joj je i čuvala kćer dok je bivša tenisačica bila u Australiji i Izraelu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije