Pokajanje

Stjepan Božić se nada da će vratiti suprugu Angelinu

stjepan božić
pixsell
11.04.2010.
u 23:02

- Naša ljubav se umorila. Trebamo predah. Oboje smo to odlučili i razvest ćemo se kao civilizirani ljudi. Ne možemo dalje, a ako želimo biti prijatelji i dobri roditelji svojoj djeci, trebamo prekinuti agoniju - kazao je Stjepan.

- Pitate me vjerujem li  da ćemo opet biti zajedno? Odgovorit ću vam ovako. Što je čovjek bez vjere? - rekao je boksač Stjepan Božić u emisiji Red carpet. Naime, nakon što se ovoga tjedna doznalo da se nakon pet godina braka rastaje od supruge Angeline, Božić se u ovoj emisiji odlučio pokajati u javnosti.

- Naša ljubav se umorila. Trebamo predah. Oboje smo to odlučili i razvest ćemo se kao civilizirani ljudi. Ne možemo dalje, a ako želimo biti prijatelji i dobri roditelji svojoj djeci, trebamo prekinuti agoniju - kazao je Stjepan. U maniri pravog sportaša svoju je ljubav usporedio s ringom u kojem mu je tvrdi, puno lakše nego u sudnici. Zato je jedva čekao napustiti sud na kojem je prije nekoliko dana završeno drugo ročište njegove brakorazvodne parnice. Za tu prigodu, ali i za televizijski inetrvju na ruku je stavio vjenčani prsten koji u vrijeme braka nije imao običaj nositi.

- Ovo je sve što je ostalo od naše ljubavi - rekao je Stjepan te pred kamerama otkrio da će bivša supruga u njegovu srcu zauvijek imati posebno mjesto.

Ključne riječi

Komentara 4

DJ
djakovl4
02:49 12.04.2010.

Sretnica!Gledao sam ga na HTV-u u emisije zvijezde plešu.U razgovoru sa voditeljima dobio sam dojam da u životu nije pročitao ni jednu knjigu osim školskih.A pravi se važan kao i drugi snagatori..

RA
razočarani1
07:50 12.04.2010.

djakovl4 dobio si jako krivi dojam.....ja sam siguran da je mnogo više knjiga pročitao od tebe,kad več pričaš o knjigama.a da si imao tu privilegiju upoznati stjepana božića imao bi sasvim drugačije mišljenje o njemu i bio bi jako bogat i sretan jer bi dobio jednog velikog iskrenog,stvarnog prijatelja.....stjepane prijatelju znam da ti nije lako,a uvjeren sam da češ ti to prebrodit.i ostani onakav kakav jesi tj.kvalitetna i pozitivna osoba.sretno ti bilo.........

DA
dado0304
09:25 12.04.2010.

Joj daj molim te jučer sam skoro dobio proljev usred ponoći kad sam gledao Red Carpet!!! Stjepane boksaš za K.... brak ti se raspada jer si ga povremeno volio zavući sastrane a sijeti se sve je počelo još prije četirii god kad ti je Angelina našla kondome za koje si joj rekao da nemaš pojima od kuda su se tu stvorili!!!Užasno si teška osoba koja voli jako puno pričati i iskreno me čudi što te je toliko trpila, svaka joj čast, bit će da te je jako puno volila al svi imamo svoje granice!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije