Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
buntovnik na čelu

Stjepan Hauser iskreno o ženama: 'Volim Srpkinje, vatrenije su od Hrvatica koje su poput opatica'

Split: Glazbeni spektakl u čast Oliveru Dragojeviću
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/9
27.12.2022.
u 11:28

- Rakija, ćevapi i srpske žene. Ja obožavam žene, volim žene i žene vole mene. Čelo je moja žena, moja ljubavnica, moja partnerica, moj životni suputnik. A vrlo često me žene pitaju mogu li one biti moje čelo - i što ću onda, moram im ispuniti želju, kazao je Hauser

Violončelist Stjepan Hauser je nakon prekida suradnje s Lukom Šulićem nastavio sa solo karijerom, a nedavno je izdao i prvi solo album "The Player", a u intervjuu za Nova.rs progovorio je o glazbi, ali i strasti prema violončelu i ženama.

- Rakija, ćevapi i srpske žene. Ja obožavam žene, volim žene i žene vole mene. Čelo je moja žena, moja ljubavnica, moja partnerica, moj životni suputnik. A vrlo često me žene pitaju mogu li one biti moje čelo - i što ću onda, moram im ispuniti želju, kazao je Hauser i usporedio Srpkinje i Hrvatice.

- Srpkinje su vatrene. Vatrenije su od Hrvatica. Hrvatice su više opatice, a Srpkinje su vatrene. U svakom smislu, kazao je Hauser kojem se sviđa kompliment da je ‘najbolji ljubavnik iz svijeta glazbe s ovih prostora‘.

- Paše mi taj kompliment zato jer je uzajaman. Kao što sam rekao, ja volim žene, žene vole mene. To je naš čaroban spoj. Nećemo se lagati, točno je. Ne smeta mi ta titula, kaže Hauser koji je svjetsku turneju pod nazivom Buntovnik na čelu počeo u Areni u Budimpešti. 

- Ja sam buntovnik u duši. Jer ja sam kao glazbenik i kao violončelist pokazivao buntovničku stranu, svirao sam rock na čelu, koristio sam čelo na razne načine na koje se prije nije koristilo. Idem u još više smjerova, show je raznolik. Sve se čuje - ja sam roker i latino i romantičar, sve je uključeno u ovaj spektakl, rekao je Hauser. 

VIDEO U 98. godini preminuo najstariji hrvatski pjevač, posljednju pjesmu snimio je lani

Ključne riječi

Komentara 19

Avatar tarana
tarana
12:34 27.12.2022.

To je kad tražiš među Hrvaticama ženu suprotnog spola....🙂

SK
SkvikiZg
12:18 27.12.2022.

Samo odi tam, na obalama Dunava ima puno lokala.

TR
Tripoli
12:07 27.12.2022.

Ono kad vec sam sebe pocnes uvjeravas da si hetero... hahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije