Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povukla se iz politike

Stranački kolege zvali su je Atila, a nakon dugo vremena pojavila se u javnosti na modnoj reviji

Zagreb: Poznati na trećem izdanju modne platforme Atelier The Future, revija Elfs
Foto: Boris Scitar/PIXSELL
1/11
05.05.2023.
u 09:20

U elegantnoj crnoj haljini koju je upotpunila sa salonkama modne kuće Valentino u društvu supruga Vladimira Bianca Matković je podržala modni dvojac ELFS na modnoj reviji na kojoj su predstavili novu kolekciju

Revija modnog dvojca ELFS privukla je brojne poznate dame koje su s velikim zanimanjem pratile koje su modne novitete Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica pripremili u svojoj novoj kolekciji. Ovaj modni događaj održan u sklopu modne platforme Atelier The Future nisu propustile i dvije dame koje su nekada bile aktivne u politici, a to su bivša premijerka Jadranka Kosor te bivša ministrica i nekadašnja desna ruka Ive Sanadera, Bianca Matković koju već duže vrijeme nismo vidjeli u javnosti.

U elegantnoj crnoj haljini koju je upotpunila sa salonkama modne kuće Valentino u društvu supruga Vladimira, s kojim je u braku 24 godine, rado je pozirala okupljenim fotoreporterima. Dok je bila u Vladi bivšeg premijera Sanadera  njeni stranački kolege iz strahopoštovanja su je nazivali kraljicom Banskih dvora, a zbog discipline za koju je bila zadužena u stranci i Vladi dali su joj i nadimke Atila Bič Božji te Crna Mamba.

U jednom intervju prije pet godina pričala je o nadimcima koji su joj stranački kolege dali.

- Vjerojatno ljudima koji me ne znaju to zvuči strašno. Stvorena je slika o meni kao o nekome tko sije teror i jede malu djecu. S 28 godina postati šef kabineta premijera je vrlo odgovorna funkcija. Treba se nametnuti. Moji rezultati su govorili kako radim, ali osobni PR mi nije u prvom planu i nisam se predstavljala kao netko tko se mora svidjeti ljudima. Od svojih suradnika sam očekivala red, rad i disciplinu. Mislim da smo napravili neke vrlo dobre stvari u tom periodu - rekla je tada. 

Zagreb: Poznati na trećem izdanju modne platforme Atelier The Future, revija Elfs
1/29

Bianca se povukla iz politike te zadnjih nekoliko godine je zamijenila državni sektor privatnim i sa svoje dvije tvrtke savjetuje te radi marketing i promocije za klijente. Njezina tvrtka, uz još dvije druge, radila je i kampanju za Hrvatski paviljon na svjetskoj izložbi EXPO 2020. u Dubaiju za koji je natječaj 2019. raspisala Hrvatska turistička zajednica. 

VIDEO Umjetničko ime Jasminu Stavrosu dao je Rajko Dujmić, a njegovu majku je to pogodilo

Ključne riječi

Komentara 2

MM
MMarko657
12:06 05.05.2023.

"Moji rezultati su govorili kako radim" IZVRSTNI rezultati šef je dao iznenadnu ostavku, završio u zatvoru s optužbom da je državi ja za 10 miljuna Eura prodao pravo države da (su)upravlja INA-om. ODLIČNI REZULTATI!

Avatar 365dias
365dias
11:32 05.05.2023.

a što je s tepihom iz ministarstva???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije