oglasila se i pjevačica

Strašna tragedija na koncertu Taylor Swift: Preminula obožavateljica (23), a njih još 1000 potražilo je pomoć

storyeditor/2023-09-21/10__taylor_swift.jpg
18.11.2023.
u 13:00

Vatrogasci su imali pune ruke posla pa su pomagali navodno oko 1000 obožavatelja koji su padali u nesvijest od vrućina, a zbog toga je pjevačica u jednom trenutku zaustavila i koncert kako bi fanovi mogli doći do vode

Jedna od trenutno najvećih svjetskih glazbenih zvijezda, glazbenica Taylor Swift (33), trenutno je na turneji "The Eras Tour", a tom prilikom došla je i u Brazil gdje je u petak navečer održala prvi od njezina tri koncerta na stadionu Olímpico Nilton Santos u Rio de Janeiro. No, prvi koncert već je zasjenila strašna tragedija koja se dogodila. 

Naime, na koncertu je preminula njezina 23-godišnja obožavateljica Ana Clara Benevides, a tamošnje novine Folha De Sao Paolo pišu kako se Ana tijekom koncerta onesvijestila i preminula od srčanog zastoja, a sumnja se da je razlog tome toplinski val koji trenutno hara Brazilom. 

storyeditor/2023-09-21/10__taylor_swift.jpg
1/15

Inače, temperature u Riu su prelazile 38 stupnjeva, a medij tvrdi da je na stadionu temperatura u jednom trenutku bila čak 60 stupnjeva. Vatrogasci su imali pune ruke posla pa su pomagali navodno oko 1000 obožavatelja koji su padali u nesvijest od vrućina, a zbog toga je pjevačica u jednom trenutku zaustavila i koncert kako bi fanovi mogli doći do vode. 

Sudeći prema videima na TikToku, molila je i osoblje da im daju vode. "Vode, vode!", vikala je u jednom trenutku, a fanovi kažu da su je redari ignorirali te da je u jednom trenutku vodu publici dijelila sama Taylor.

Nakon strašne tragedije i sama pjevačica oglasila se o svemu na svom Instagram profilu, tik pred izlazak na pozornicu. 

VEZANI ČLANCI

- Ne mogu vjerovati da uopće ovo pišem. Sa tugom u srcu javljam da smo izgubili obožavateljicu prije večerašnjeg koncerta. Ne mogu riječima opisati koliko sam slomljena. Imam jako malo informacija, znam da je bila predivna i jako mlada. O ovome neću moći pričati na pozornici jer se me preplavi tuga samo kada pokušam pričati o tome. Želim reći da mi je žao i da su moje misli s obiteljima i prijateljima preminule obožavateljice. Ovo je posljednja stvar za koju sam mislila da se može dogoditi kada sam planirala nastup u Brazilu - napisala je pjevačica. 

VIDEO Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar imaju razlog za slavlje: U obitelj slavnog para stigla prinova

Ključne riječi

Komentara 1

ST
Stjepan
13:39 18.11.2023.

Ana Clara Benevides, lahka ti zemlja, u raj poveli te dobri anđeli!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije