Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u novoj epizodi

Sulejman Veličanstveni: Hurem sprema zavjeru

Hurem, Sulejman Veličanstveni (1)
Foto: RTL Televizija
1/4
12.12.2012.
u 14:05

Što će se dogoditi i što sve sultanija smjera, pogledajte u novoj epizodi Sulejmana Veličanstvenog večeras na RTL-u u 21 sat

U sljedećoj epizodi Sulejmana Veličanstvenog Hurem sprema zavjeru. Nakon što ju je sultan Sulejman izgrdio pred sinom Mustafom te je natjerao da se ispriča princu prijestolonasljedniku zbog uznemiravanja Mahidevran, Hurem se odluči na drastičan potez.

Sultan Sulejman poziva sina da se suoči s Hurem i da izglade nesporazum. Hurem se teška srca ispriča Mustafi zbog uznemiravanja njegove majke, a zatim zamjeri sultanu što ju je doveo u tako neugodnu situaciju jer smatra da nije učinila ništa loše.

Za to vrijeme Mahidevran, uz pomoć Gulšah i Fatme, uhvati Efsun u klopku i ucijeni je – smrt ili odanost princu Mustafi i njegovoj majci! Snalažljiva Efsun izbjegne Mahidevranino mučenje prihvaćanjem njezinih uvjeta, ali se odmah povjeri Hurem koja joj predloži novi plan: kako bi zadobila Mahidevranino povjerenje i skrenula sumnju sa sebe, Efsun će joj reći da sultanova supruga kuje planove o raskidu zaruka Mustafe i Ajbige. Ako joj ni to ne pođe za rukom, Hurem već ima nov način kako se zauvijek riješiti princa…

Gospa Daje raspituje se kod Zumbula-age o prikladnom muškarcu za kalfu Nigar, nadajući se da će njezina prijateljica zaboraviti Ibrahim-pašu, kojeg pobunjeni učenici iz tekije uznemiravaju prijetnjama smrću.

Što će se dogoditi i što sve sultanija smjera, pogledajte u novoj epizodi Sulejmana Veličanstvenog večeras na RTL-u u 21 sat.

 

 

Komentara 3

OB
-obrisani-
16:00 12.12.2012.

Pa zar to stvarno gledaju...ja mislio da će serija biti čisti promašaj, nema nam spasa..

LP
Lebron Petrovic
17:13 12.12.2012.

Treba njih pošteno odradit da se malo smire !

BR
brodludjaka
22:32 12.12.2012.

ovo je stvarno najbitnija informacija svakom hrvatskom građaninu. Glupa serija na najglupljoj televiziji na ovim prostorima za priglupe domaćice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije