Ime joj je "zarazno

Supermodel Heidi Klum najopasnija je javna osoba

klum
AFP
16.09.2011.
u 15:48

Svako deseto pretraživanje na internetu koje uključuje ime modela Victoria's Secreta vodi do virusom zaražene stranice

Kompanija McAfee bavi se pitanjem sigurnosti na internetu, a njihovo je najnovije istraživanje pokazalo da je ime njemačkog supermodela Heidi Klum najopasnije. Naime, svako deseto pretraživanje na internetu koje uključuje ime modela Victoria's Secreta vodi do virusom zaražene stranice.

Predstavnici McAfeeja kažu da nije ništa čudno u tome da se hakeri koriste imenima poznatih osoba kako bi privukli korisnike na svoju stranicu, a ove su godine kao omiljenu osobu odabrali prekrasnu Heidi Klum koja je s "trona" skinula Cameron Diaz.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije