darovit dječak

Supetalent: Pjesmom izjavio ljubav Marini pa ganuo Ninu Badrić

Eugen Galetić (1)
Foto: Pixsell
1/3
17.07.2011.
u 16:30

Autorskom rap pjesmom predstavio se u Osijeku žiriju Supertalenta Eugen Galetić (12) iz Sibinja kod Slavonskog Broda

Samo tebi dušo povjeravat ću tajne, jer ljubav prema tebi prelazi granice krajnje. Ono što je meni puno tebi je malo, ne znaš dušo koliko mi je do tebe stalo...”, zapjevao je u Osijeku 12-godišnji Eugen Galetić iz Sibinja kod Slavonskog Broda na audiciji za treću sezonu Supertalenta Nove TV i u startu osvojio Ninu Badrić! Članica dobro znanog žirija, u kojemu su Dubravko Merlić te Enis Bešlagić, nije izdržala te je ustala sa stolca i s Eugenom “zarepala” ljubavnu pjesmu za koju je sam napisao stihove i glazbu!

– Možda ti ukradem ovu pjesmu, ili barem dva, tri refrena – u šali mu je rekla Nina kojoj ipak nije htio otkriti tko je djevojka kojoj je posvetio pjesmu. Tek je rekao da je riječ o djevojci iz njegova, sad već bivšeg 5. a razreda.

– Dobro, vama ću otkriti. Riječ je o jednoj Marini – odao nam je simpatični mladić koji se stvaranjem pjesama bavi od drugog razreda osnovne škole. Glazbu stvara na računalu, a inspiracija za, većinu šaljive stihove, kaže, dolazi mu – “iz situacije”. Ovoga puta situacija je bila – ljubav!

“Žicu” za pisanje, čini se, naslijedio je od oca Zorana, koji je u bivšoj državi osvojio četvrto mjesto u pisanju literarnih sastava. Uz ponosnog oca i majku, velika podrška Eugenu bila je starija sestra Marinela koja je s njim i čekala u backstageu hrabreći ga prije nastupa. Treme je zbog izlaska pred žiri na daske osječkog HNK, priznaje nam skromni dječak, i te kako bilo, ali nekako je se uspio riješiti.

– Imali smo nastup, mislim, za Grammyja i dobili smo stvarno veliki aplauz – opisala nam je Nina Badrić duet s Eugenom. Hoće li simpatije dobivene na osječkoj audiciji talentiranom dječaku biti dovoljne za prolazak u drugi krug, vidjet će se ujesen. Tada, naime, kreće novi serijal showa “Supertalenta” koja će iznjedriti nasljednika Tihomira Bendelje i Viktorije Novosel, pobjednika prvih dviju sezona. Pred žirijem su dotad audicije u Zagrebu, Splitu i Rijeci.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije