Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teško mu pada

Suprug Blanke Vlašić zbog posla se morao odvojiti od obitelji: 'Nedostaje mi Mondo, ali...'

Foto: Instagram
1/10
21.11.2022.
u 15:45

Ruben koji radi kao sportski komentator i voditelj u Belgiji sada je na svom Instagram profilu podijelio fotografije iz Katara gdje je otišao pratit Svjetsko prvenstvo u nogometu.

Suprug naše proslavljene atletičarke Blanke Vlašić (39), belgijski novinar Ruben Van Gucht (35) zbog posla se morao odvojiti od obitelji, a posebno teško mu je biti odvojen od njihovog sinčića Monda koji je stigao početkom mjeseca.

Ruben koji radi kao sportski komentator i voditelj u Belgiji sada je na svom Instagram profilu podijelio fotografije iz Katara gdje je otišao pratit Svjetsko prvenstvo u nogometu.

-Nedostaje mi Mondo, ali sam spreman za svoje treće Svjetsko prvenstvo- napisao je Ruben uz fotografiju te se pohvalio kako je bio na Svjetskim prvenstvima u Rusiji i Brazilu.

Podsjetimo, Ruben i Blanka sinčića Monda dobili su 8. studenog,  točno na njezin 39. rođendan. Blanka je rodila carskim rezom u splitskom KBC-u, a presretni roditelji su nekoliko dana nakon poroda objavili prvu  fotografiju sinčića.

Mondo je nadimak najvećeg atletičara današnjice, Armana Monda Duplantisa, svjetskog prvaka i rekordera u skoku s motkom. Blanka je već ranije rekla kako su za ime odabrali internacionalno ime koje će se lako izgovarati i u Belgiji i u Hrvatskoj.

Inače, Blanka i Ruben su se vjenčali krajem svibnja, a na društvenim mrežama tad su otkrili i da iščekuju prinovu.  - Rekli smo da. Rekli smo da u predivnom Splitu. Rekli smo da zajedničkom životu u Hrvatskoj i Belgiji. Da stvaranju obitelji Van Gucht-Vlašić u budućnosti...Da, najvećem daru koji smo do sada dobili u životu: našem dječaku koji će se roditi do kraja godine i koji nam znači cijeli svijet - napisala je Blanka ranije, a prije toga je uspješno skrivala vezu s novinarom te svojim vjenčanjem sve iznenadila, a otkako je trudna detalje iz svog života često dijeli s obožavateljima na društvenim mrežama.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije