INES BOJANIĆ

"Suprug i ja smo nudisti, ne volim da me kostim hladi"

bojanić
Boris Ščitar/Pixsell
31.07.2010.
u 10:00

Iako zapažena po dobroj glumi, Ines Bojanić danas je najsretnija kao majka jednoipolgodišnje Katje koja joj, kaže, svaki dan života pretvara u pjesmu.

Ines Bojanić 35-godišnja je glumica iz Požege čije smo lice gledali u sapunicama “Ljubav u zaleđu”, “Obični ljudi” te u nizu filmova. Iako zapažena po dobroj glumi, danas je najsretnija kao majka jednoipolgodišnje Katje koja joj, kaže, svaki dan života pretvara u pjesmu.

Kako se pripremate za more?

Organiziram se, napravim popis i krenem. Najviše pozornosti posvetim Katji i njezinim pelenama, tutama, igračkama i drugim rekvizitima.

Jeste li zadovoljni svojim izgledom?

Nemam problema s tim. Izgledam kao i prije, no ne bježim od promjena. Ipak, godine nose svoje i treba se malo paziti.

Kupate li se u toplesu?

Mi smo već godinama nudisti, ali ni toples mi nije stran. Ne volim da me kostim hladi.

Što ćete kćeri Katji savjetovati i braniti u tinejdžerskim danima?

Reći ću joj da je svijet postao površan i da se treba baviti sobom – čitati knjige, učiti, pjevati i plesati. Bojim se tih nadolazećih dana jer ne znam trebam li je učiti da bude mirna ili da se brani šakama.

Komentara 25

UJ
u je u mom srcu
07:41 01.08.2010.

nemogu shavatit nudiste kaže mi jedna kolegica da ona i njena kuma se skinu gole kad se sunčaju namoru ali još s njma bude i kum + njegov prijatelj nerazumijem u čemu je draž biti goli i još te gledaju kad čovjek ostane bez srama to govori da s tim čovjekom nešto nije u redu

AG
Agramer198
10:52 31.07.2010.

To je ok, ti na svoju plažu, ja na svoju i mir. Al nemoj mi samo s obješenim cickama za dvadeset godina plašit djecu na gradskoj plaži... A da ne pričam mene!

OB
-obrisani-
23:21 01.08.2010.

pizdarije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije