PRAVA LJUBAV

Supruga Davora Gopca je balerina, skinula se u haltere u njegovu spotu: Zajedno su više od 30 godina

Zagreb: U ZKM-u održana komemoracija za prerano preminulog Dinu Dvornika
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/24
11.10.2024.
u 20:30

Davor rijetko govori o svojem privatnom životu, ali ipak je poznato da već više od trideset godina ljubi suprugu Deanu. Iako je roker, već godinama živi mirnim i povučenim životom s obitelji u naselju pokraj metropole – u Zaprešiću

Grupa Psihomodo pop u zagrebačkoj Areni u subotu će održati dosad najvećem koncertu u njihovoj karijeri. Frontmen grupe Davor Gobac (60) kazao je kako su spremni za koncert,a  među tisućama ljudi u Areni bit će i njegova obitelj. Davor rijetko govori o svojem privatnom životu, ali ipak je poznato da već više od trideset godina ljubi suprugu Deanu. Iako je roker, već godinama živi mirnim i povučenim životom s obitelji u naselju pokraj metropole – u Zaprešiću. 

Njegova supruga Deana Gobac također je na sceni cijeli život, baš kao i on, točnije kao vrhunska balerina koja je svojedobno plesala u zagrebačkom HNK. Poznato je i da je ovom šaljivdžiji, koji ima izvrstan smisao za humor, supruga Deana najveća podrška, a to je pokazala kada je odigrala ulogu u njegovu spotu za pjesmu „Trotl Boy“. Spot za pjesmu snimali su davne 1991. godine, a lijepa Deana u njemu je glumila atraktivnu liječnicu koja se skinula čak i u haltere.

U Zagreb nije došla zbog svog voljenog supruga, već zbog karijere koju je uspješno izgradila, a u metropolu se preselila 1987. Godine 1993. dobila je status solistice baleta, a surađivala je i s drugim kazalištima, plesnim i baletnim trupama i skupinama diljem svijeta. Tijekom angažmana u zagrebačkom HNK plesala je u gotovo svim naslovima koji su bili na repertoaru. Koreografirala je i balet „Bez prtljage“ koji je u sklopu predstave „Tko je ugasio svjetlo“ čak dvije sezone bio na repertoaru HNK.

GALERIJA: Pogledajte kako se Martina Tomčić mijenjala tijekom godina, razlika je vidljiva

Zagreb: U ZKM-u održana komemoracija za prerano preminulog Dinu Dvornika
1/54

Davorova supruga Deana rodom je iz Zadra, a ovaj ljubavni i bračni par upoznao se preko zajedničkih prijatelja. Zaljubili su se na prvi pogled, a vjenčali su se 1994. Nedavno je poznati roker bio član žirija glazbenog showa The Voice Hrvatska i za Gloriju je otkrio čime je suprugu osvojio kada su se upoznali.

– Pameću sigurno, jer sumnjam da je ljepota bila u điru – kazao je šaljivo, a na pitanje čime ga je očarala, romantično je priznao:
– Očarala me svojim postojanjem – rekao je Gobac.

Kad je riječ o njihovu slobodnom vremenu i o tome kako provode godišnji odmor – poznato je da bračni par ljeta voli provoditi u Zadru, rodnom Deaninu gradu gdje uživaju u moru i druženju s ostatkom obitelji. 

Zagreb: U ZKM-u održana komemoracija za prerano preminulog Dinu Dvornika
1/24

VEZANI ČLANCI: 

Inače, par je 1994. godine dobio sina Vilija koji je krenuo baš očevim stopama. Talentirani Vili diplomirao je na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu, a sa svojim bendom „Donkey Hot“ svira po cijeloj Hrvatskoj. Bili su čak i predgrupa Goranu Bari i Majkama u Areni prošle godine.

– Kažu da sam naslijedio glas od tate, da sam naslijedio oči od mame, kažu da sam od bake  dobio nos i, hvala Bogu, na poštara nije ništa – našalio se Vili jednom prilikom za domaće medije. 

VIDEO: Otkriveno zašto se novinarka HRT-a srušila usred javljanja uživo u Dnevnik, ovo je rekla kolegama

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije