razvod nakon 16 godina braka

Supruga Marka Pecotića pokazala buket cvijeća i znakovitu poruku koju je dobila uz njega: 'Nemoj to zaboraviti'

Foto: Instagram
1/10
20.10.2022.
u 13:24

Farmaceutkinja Irena Pecotić nije se oglašavala na društvenim mrežama, a razvod nije htjela komentirati ni za medije. Ipak, danas je otkrila da ima podršku u ovim teškim trenucima, te na Instagramu objavila fotografiju buketa cijeća koji je došao na njenu adresu. Uz buket dobila je i znakovitu poruku.

Splitski pjevač Marko Pecotić obznanio je da se razvodi od supruge Irene nakon 16 godina braka, a kako je javno priznao, već je pronašao novu ljubav. Farmaceutkinja Irena Pecotić nije se oglašavala na društvenim mrežama, a razvod nije htjela komentirati ni za medije.

Ipak, danas je otkrila da ima podršku u ovim teškim trenucima, te na Instagramu objavila fotografiju buketa cijeća koji je došao na njenu adresu. Uz buket dobila je i znakovitu poruku. 

- Ti si anđeo koji sija. Nemoj to zaboraviti. Volim te, Luce - pisalo je. 

Foto: Instagram

  Marko je, inače, za medije otkrio da se razvodi, a kasnije potvrdio i da je njegova nova odabranica Silvija Dvornik.

- Istina je da se razvodim. Prošlu nedjelju sam rekao Ireni da više ne mogu biti njezin suprug jer jednostavno više ne mogu lagati. Uglavnom, za sada je to sve primljeno dobro, doma smo okej, cijeli sam tjedan kod kuće, pričamo s djecom i komentiramo, ali službeno je da ćemo se razvesti - rekao je za Slobodnu Dalmaciju te time šokirao javnost.

Marko i Irena donedavno su izgledali kao skladan par, a on je prije dvije godine objavio spot za pjesmu 'Vrime nam je, jubavi', u kojem se Irena pojavila odjevena u staru vjenčanicu svoje tete.

- Ideja za spot je došla od moje supruge. Spot je ujedno i svojevrsna proslava naše 15. godišnjice braka jer kako je to u ljeto, 16.7., nikad nismo u prilici proslaviti je kako spada. Obojica sinova su s nama u spotu, kao i kum starijeg mi sina - ispričao je tada. Naime, par se upoznao na probama zbora u crkvi, a nije dugo trebalo da se zaljube. Vjenčali su se 2006. godine te dobili dvojicu sinova, Ivana i Andru.

Irena na društvenoj mreži Instagram ima otvoren profil te više od 5000 pratitelja, a može se vidjeti kako redovito objavljuje fotografije iz svakodnevnog života. Sa svojim pratiteljima često dijeli fotografije u bikiniju te pokazuje koliko uživa u kupanju. 

Po zanimanju je farmaceutkinja, a jednom je za Slobodnu Dalmaciju priznala kako uistinu voli što radi.

- Suprug se zna našaliti da sam najsretnija u apoteci, ali zaista volim svoj posao i to svoje okruženje - rekla je tada i dodala kako je i velika obožavateljica mode. Lijepa Irena na Instagramu često pokazuje koje je modne kombinacije odabrala za koji dan. Među fotografijama još uvijek se nalaze one s pjevačem, kao i videosnimka njihovih fotografija s vjenčanja kojim je Marku čestitala 17. godišnjicu te otkrila kako je izgledlao njihovo vjenčanje. 

- Prije 17 godina i jedan dan sjela je u autobus Zagreb-Split jedna studentica, a na svim koferima u bunkeru vukla se i njena vjenčanica… Svašta je tada bilo u toj mladoj glavi, pod srcem joj je kucalo još jedno srce, ali znala je da je sretna i da će sutra reći uzmimam svom cijelom svijetu i onda i sutra i dogodine i zauvijek i kad je lijepo i kad je manje lijepo znam tko mi srce čuva –napisala je sredinom srpnja.

Podsjetimo, Marko je u razgovoru otkrio da je supruzi rekao da ima novu djevojku nakon čega su se odlučili na razvod.

- Istina je da imam novu osobu i novu ljubav, razlozi za razvod su prestanak jedne ljubavi i vjerovanje u novu, kao i novi početak, vrijeme će pokazati što će biti.

VIDEO Marko Pecotić Peco s 4 tenora zapjevao je u našem studiju 2018.: 'Ja spavam po 5-6 puta dnevno'

 

Komentara 3

TR
Tripoli
13:30 20.10.2022.

Ovaj debeljko je svojevremeno bio 24 sata pijan...a ova u uporabi non stop...

PH
Petarstijena-HR
14:19 20.10.2022.

Instagramuša.. Dosadilo u apoteci raditi,pa hajdemo preko Instagram kupit pratitelje,hahahahaha

PR
prajdali100
13:34 20.10.2022.

Je li to ona što buba čvarke i neće na liposukcijsku dijetu ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije