poznate splićanke

Tko je sestra Silvije Dvornik, nove ljubavi Marka Pecotića? Severini je jedna od najbližih prijateljica

Foto: Instagram
1/12
20.10.2022.
u 12:31

Sonja je već 10-ak godina profesionalno u svijetu fotografije, a mnogi je znaju i po Facebook stranici 'klikom svud-Sonja Dvornik' na kojoj dijeli svoje fotografije, a prati ju preko 30 tisuća pratitelja.

Splitski pjevač Marko Pecotić Peco (44) posljednja dva dana u fokusu je javnosti zbog svog ljubavnog života i to jer je objavio kako se razvodi od supruge Irene nakon 16 godina braka. Jedan od članova skupine 'Četiri tenora' odmah je rekao da je razlog tome nova ljubav, no tek je jučer za Slobodnu Dalmaciju otkrio kako se radi o njegovoj bliskoj suradnici s kojom već godinama odrađuje nastupe, Silviji Dvornik.

- Da, Silvia Dvornik i ja smo zajedno - potvrdio je Pecotić. 

Silvia je inače poznata kao modna savjetnica, a bila je i prateći vokal grupe Viva. No, mnogi ne znaju da je ona također poznate Splićanke, Sonje Dvornik. Sonja je fotografkinja koja je još u lipnju objavila nekoliko zajedničkih fotografija sa sestrom i svima dala do znanja koliko su povezane.

- Ne postoji problem sa kojim se sestre ne mogu suočiti, izboriti, skovati plan protiv njega, ignorirati ga, ismijavati, utopiti u čokoladnom umaku ili ga pregaziti autom - stavila je opis objave na Instagramu.

Sonja je već 10-ak godina profesionalno u svijetu fotografije, a mnogi je znaju i po Facebook stranici 'klikom svud-Sonja Dvornik' na kojoj dijeli svoje fotografije, a prati ju preko 30 tisuća pratitelja. Sonja također radi i u HNK Split kao inspicijentica drame. 

Sonju inače mnogi znaju iz Severininih objava, s obzirom da su Severina i Sonja dvije vrlo bliske prijateljice koje su jako često zajedno, unatoč teškim rasporedima. 

Foto: Instagram

Severina je u travnju Sonji čestitala rođendan lijepim riječima na Instagramu.

- Danas je poseban dan jer se rodila ona koja je poslana na ovaj svijet da ga popravi i uljepša. Moj život je ljepši otkada te znam amore moj Sonja Dvornik. Fotografije su nam simbolične,od naprid i otraga. Skupa koračamo naprid i jedna drugoj iza držimo leđa. Sretan rođendan, mila - napisala je u opis zajedničkih fotografija.

Dvije prijateljice zajedno su bile i na odmoru na Maldivima u veljači.

VIDEO>>Marko Pecotić Peco s 4 tenora zapjevao je u našem studiju 2018.: 'Ja spavam po 5-6 puta dnevno'

Komentara 10

Avatar Asterix
Asterix
13:32 20.10.2022.

Ima li što o prijateljičinoj kumi od prijateljičine sestre od prijateljice njenog rođaka?

Avatar utunelu
utunelu
12:48 20.10.2022.

i bas ni jedan muskarac ne postoji osim njega pa ja ga bas ne bi izabrao

Avatar Ninefinger
Ninefinger
12:50 20.10.2022.

S kim si takav si...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije