Preokret u karijeri

Supruga nogometnog menadžera Lana Banely u ljetnim čizmama od 1300 eura. Pohvalila se priznanjem

Zagreb: Konferencija Hrvatske gospodarske komore i Hrvatskog olimpijskog odbora "Uspješne u sportu, uspješne u poslu"
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/9
24.07.2024.
u 21:39

Lana Banely dobila je novo priznanje u svojoj karijeri dizajnera interijera, a ono što nikako nije moglo proći nezamijećeno su njezine skupocjene ljetne čizme od 1300 eura

Nekadašnja televizijska voditeljica Lana Banely rijetko se pojavljuje u javnosti, a i ne koristi tako često društvene mreže. Nakon gotovo deset godina karijere u medijima bivša novinarka i sportska voditeljica posvetila se dizajnu interijera. One fotografije koje objavljuje na društvenoj mreži Instagram najviše i najčešće se tiču njezina poslovnog života. 

Tako se Lana pohvalila osvojenom nagradom u području dizajna, a za oko je svima zapela njezina obuća, s obzirom na to da i nije baš uobičajen izbor za ljetne mjesece. Naime, Lana je odjenula crnu crop top majicu kratkih rukava i jeans hlače, a cijelu kombinaciju podignula je s neobičnim i skupocjenim čizmama modnog brenda Givenchy, ali u ljetnoj verziji. Ime čizama je "Shark Lock leather sandals", a cijena im iznosi 1295 eura. Ovaj model prodaje se na stranici My Theresa po spomenutoj cijeni. Ove čizme su doista neobičan izbor za ljetnu obuću, no u posljednje vrijeme su općenito čizme pravi ljetni hit trendseterica i influencerica.

Podsjetimo, novinarka i urednica u sportskoj redakciji HTV-a Lana Banely od Prisavlja se oprostila 1. listopada 2018. godine. Kada je napustila televizijsku karijeru, odlučila se za sasvim novo zanimanje - dizajniranje interijera te je otvorila svoj studio za dizajn LB Interior Design Studio u kojem sa svojim timom klijentima pomaže da ostvare svoju viziju doma. Inspiraciju za uređenje interijera Lana pronalazi u svojim klijentima, tako je naglasila kada je gostovala u emisiji "Dom na kvadrat", dodavši kako s klijentima uvijek detaljno razgovara o njihovim željama i potrebama.

 

 

Foto: My Theresa

 

VEZANI ČLANCI:

 

Zagreb: Konferencija Hrvatske gospodarske komore i Hrvatskog olimpijskog odbora "Uspješne u sportu, uspješne u poslu"
1/11

 

- Istina je da s 1. listopadom odlazim s HRT-a. Nakon deset godina provedenih na Hrvatskoj radioteleviziji osjetila sam da je vrijeme za neke nove izazove u mom životu. Ovo je prekid radnoga odnosa, ali ne i prijateljstava stečenih svih ovih godina radeći u divnom sportskom kolektivu koji ću pamtiti samo po najboljem – izjavila je Lana kada je otišla s HRT-a. Ako se prisjetimo, Lana je inače u sretnom braku s nogometnim menadžerom Andyjem Barom, a s kojim ima kćer Naomi i sina Adriana.

 

 

VIDEO: Oženio se Matija Cvek, zasjao u ružičastom odijelu

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar IvanR
IvanR
10:47 25.07.2024.

Na što je spala.

SA
sani2
08:13 25.07.2024.

Priučena dizajnerica interijera. A to se i vidi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije