žali za svime

Supruga slavnog glazbenika progovorila o užasnim iskustvima s operacijama: 'Bila sam mumija i užasno me boljelo'

Sharon Osbourne
Foto: Rui Vieira/Press Association/PIXSELL
1/7
04.05.2022.
u 23:30

Nakon zadnje operacije shvatila je da joj ništa od toga nije trebalo.

Bivša voditeljica dnevne emisije "The Talk" i supruga glazbenika Ozzyja Osbournea (73), Sharon Osbourne (69) progovorila je o svom lošem iskustvu s invazivnim anti-age metodama. Naime, u intervjuu za The Sunday Times rekla je da je imala užasna iskustva s face - liftingom te se čak usporedila s Kiklopom. 

"Ma što Kiklop, izgledala sam kao ona stvar od Kiklopa", našalila se Sharon u intervjuu pa nastavila u ozbiljnom tonu. 

"Bilo je užasno. Kad sam se vidjela u ogledalo, pitala sam kirurga je li se on to našalio sa mnom. Jedno oko mi je bilo drugačije veličine i oblika od drugog!", otkrila je i dodala da joj je oporavak bio toliko bolan da je odbila napraviti korekcije poslije.

"Kao prvo sam danima bila u zavojima. Moji su me zezali da sam mumija. A uz to je pakleno boljelo", kazala je. Ozzyjeva supruga tvrdi da je nakon zadnje operacije shvatila da joj to ne treba te danas ne može pojmiti zašto si je priuštila takvu patnju i bol.

"Nema puno toga na meni što nisam kiruški dotjerala, rastegnula, ogulila, laserski obložila, poboljšala ili u potpunosti uklonila. A ne znam ni sama zašto. Pa bore su lijepe. Svka od njih priča priču", zaključila je.

VIDEO>>Anđa Marić nakon godina borbe s multiplom sklerozom: "Napravila sam prve korake u sedam godina!"

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar messerschmidt
messerschmidt
13:23 06.05.2022.

Al neke imaju problema.

ZD
zdenkoj
11:06 05.05.2022.

Ko te gonio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije