Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"BRAK JE MRAK"

Susjedi uvijek budu krivi za razmirice bračnog para

brak (1)
Foto: Brak je mrak
1/3
08.07.2012.
u 08:00

Snimajući pilot-epizodu nije, kaže, unosila zgode iz vlastitoga života, odnosa sa suprugom, djecom, majkom, susjedima... – Zajedničko je jedino to što mi se i privatno i u seriji suprug zove Davor – kaže popularna glumica.

Brak je mrak, serija od niza skečeva iz bračnog života četiri para u različitim životnim dobima, već ovu nedjelju, 8. srpnja, nasmijat će gledatelje RTL-a. Sredovječni bračni par glume Jelena Miholjević i Zlatan Zuhrić Zuhra, najmlađi par su Nika Mašković i Jan Kerekeš, malo su stariji Ines Bojanić i Ozren Grabarić, dok par umirovljenika glume Ljubica Jović i Božidar Smiljanić.

– Riječ je o svakodnevnim situacijama iz bračnog života, primjerice, dođe susjeda i malo dulje gnjavi, a suprugu to ide na živce pa smišlja kako je se riješiti. Kratke i vrlo smiješne situacije koje je teško prepričati, ali poznate su svim parovima, vjenčanim i nevjenčanim – otkriva Ines Bojanić.

Snimajući pilot-epizodu nije, kaže, unosila zgode iz vlastitoga života, odnosa sa suprugom, djecom, majkom, susjedima...

– Zajedničko je jedino to što mi se i privatno i u seriji suprug zove Davor – kaže popularna glumica.

Dok ne počnu snimanja ove nove, moderne televizijske forme, Ines će, kaže, puniti baterije za radnu jesen.

– Sa suprugom, kćeri Katjom i sinom Martinom neko ću vrijeme provesti u Slavoniji, a nekamo ćemo otići i na more, iako još ne znamo kamo. S djecom se to ne odlučuje ad hoc, sve se moramo dogovoriti, isplanirati – otkriva Ines.

Redatelj serije je Zagrepčanin Aldo Tardozzi kojemu je, otkriva, najveće veselje bilo tražiti glumce.

– Na audiciju se odazvalo više od sto naših poznatih glumaca, a odabrali smo najbolje! – otkriva Tardozzi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije