Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Charles Pearce

Šuška se da bivši suprug Elle Dvornik ponovno ljubi i da je u vezi s agenticom nekretnina

Foto: Instagram
1/7
04.12.2023.
u 14:00

Od izvora bliskog paru doznajemo da je bivši suprug Elle Dvornik Charles Pearce već neko vrijeme u ljubavnom odnosu s agenticom za prodaju nekretnina Sandom Marušić. Ona tvrdi kako ih veže tek partnerstvo i prijateljstvo, no upućeni tvrde kako je u pitanju i nešto više. Što je istina, doznat će se uskoro

Bivši suprug najpoznatije domaće influencerice Elle Dvornik, 47-godišnji Charles Pearce ponovno ljubi, priča se u zagrebačkim kuloarima. Od izvora bliskog paru doznajemo kako je Britanac navodno već neko vrijeme u ljubavnom odnosu s agenticom za prodaju nekretnina Sandom Marušić. Iako je Charles još uvijek u procesu razvoda od Elle, nije gubio vrijeme te je odlučio okrenuti novu stranicu u životu. Čini se da je sreću ponovno pronašao u Hrvatskoj.

Samozatajna Sanda vlasnica je agencije Sanevis za prodaju luksuznih nekretnina, a tvrtka joj je registrirana u Balama, gdje i živi. Plavuša je godinama živjela u Zagrebu, a potom se preselila u Istru. Charles i Sanda na društvenoj mreži Instagram prate jedno drugo, a on svojoj, kako se čini, novoj odabranici skoro sve objave označuje sa "sviđa mi se". 

Kontaktirali smo Sandu Marušić koja nam je rekla kako se trenutačno nalazi u Švedskoj te da ne može dugo razgovarati. Kratko je dala i svoj komentar u vezi s ljubavnim odnosom s Charlesom Pearceom. – On i ja nismo u vezi, ali jako smo dobri prijatelji i partneri. Jedino ja znam njegovu situaciju s Ellom – kazala je Sanda kroz smijeh, no ipak, izvor blizak redakciji tvrdi kako se iza njihova prijateljstva krije nešto više. Također, kontaktirali smo i Charlesa Pearcea putem društvene mreže Instagram, no ostali smo uskraćen za njegov odgovor. Svakako ćemo ga objaviti čim ga dobijemo.

Ella Dvornik danas je stigla na Općinski sud u Puli u pratnji svog odvjetnika, baš kao i Charles u pratnji odvjetnice. Danas im je zakazano ročište. 

 

1/7

 

Podsjetimo, domaća influencerica i glazbenica Ella Dvornik nedavno je javnosti obznanila kako je ljubavi i braku s 14 godina starijim Charlesom Pearceom došao kraj. Par je živio u Balama u Istri s dvije kćeri, šest godina starom Balie Dee i tri godine mlađom Lumi Wren. Njihova ljubavna priča započela je kad je 22-godišnja Ella upoznala Charlesa u Londonu, a vjenčali su se na Valentinovo 2019. u Las Vegasu nakon pet godina ljubavi i tri godine zaruka. 

 

VEZANI ČLANCI:

"Svi su se smijali našoj vezi jer su mislili da je razlika u godinama prevelika i da je to nešto što će nas brzo proći, da nikada nećemo moći razumjeti jedno drugo na pravi način. Ali, evo nas ovdje, četiri godine poslije, u našem domu, s dva kućna ljubimca i bebom na putu", napisala je na Instagramu kći Dine i Danijele Dvornik 2017. godine kada im je na svijet stigla prva kćerkica Balie Dee. Par je tada bio na glasu kao jedan od omiljenih 'it' domaćih parova, rado viđeni gosti raznih manifestacija, a influencerica je uspješno, unatoč majčinstvu i obvezama, gradila svoju karijeru. Trenutak koji ih je još jednom silno razveselio jest dolazak njihove druge kćerkice Lumi Wren 2020. godine. Osim što se prati svaki njezin korak na društvenim mrežama, Ella se odnedavno ozbiljnije upustila i u glazbene vode projektom Alterella.

 

Marko Grubnić bio i na drugom koncertu Aleksandre Prijović u Areni Zagreb

 

Komentara 13

JR
Jr48
15:43 04.12.2023.

Vukodlak u Londonu

AN
AnimaTor
15:48 04.12.2023.

Nebitni za republiku Hrvatsku , kakao Ella , tako Charles & Sandi. Nebitni likovi.

Avatar rubinet
rubinet
14:15 04.12.2023.

Zanimljiv je taj slijed: Dino Dvornik- Danijela Dvornik- Ella Dvornik-Charles Pearce -Sanda Marušić- ?.... Tema se širi .....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije