Moje proljeće

Suze u očima Jelene Rozge: 'Donosim vam moje srce, život'

Foto: Promo
1/3
29.01.2019.
u 12:57

Emotivan tekst i glazba koji dopiru do srca svih žena, potpisuje Emina Jahović, a interpretacija Jelene Rozge će postaviti novi standard kada su balade u pitanju.

Nova pjesma Jelene Rozge "Moje proljeće", donosi emociju koja nikog nije ostavila ravnodušnim.

Emotivan tekst i glazba koji dopiru do srca svih žena, potpisuje Emina Jahović, a interpretacija Jelene Rozge će postaviti novi standard kada su balade u pitanju. Spot prikazuje kako je ova pjesma utjecala na Jelenu. U ekranizaciji „Mog proljeća“ preplavljena je emocijama i tako vjerno prenosi vlastite osjećaje na publiku da vas njeno izvođenje pjesme tjera da je preslušavate iznova i iznova.

„Ova pjesma za mene nosi posebnu emociju, a vidim i za sve ljude oko mene. Rijetke su pjesme koje dok pjevate stvaraju onaj osjećaj u trbuhu kao da pjesma posjeduje vas, jer je jaka, jer se svatko može pronaći, jer nosi onu emociju koja je sirova i čista. Teško mi ju je bilo otpjevati, a ujedno nikad lakše jer je osjećam svojom i jer je poput krvi protekla kroz mene.“  - izjavila je Jelena.

Ove Jelenine riječi jasno možemo osjetiti slušajući pjesmu, a prvo i premijerno izvođenje pjesme uživo, publika može pratiti večeras u Štark Areni, na glazbenoj manifestaciji pod nazivom  „Music Academy Awards“ u Beogradu. Nakon ovako jakih poruka možemo samo zamisliti kako će Jelena doprijeti do srca publike koja se nalazi na licu mjesta  kako se najavljuje, ovog velikog spektakla.

Prije no što je objavila pjesmu na Instagramu se obratila obožavateljima te ispod fotke, na kojoj je vidno uplakana, napisala:

"Ovog puta vam ne donosim pjesmu... donosim vam moje srce, emociju, život. Godine kroz koje osjecam satkane u par minuta. Ovo nije moja pjesma, ja sam njena. I to je prvi put. Pustite je sutra jako, glasno. Da li ćete osjetiti sto i ja"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije