velika motivacija za pobjedu

Suze u Survivoru! Nagrada u kandidatima izazvala nalet emocija: 'Toliko je toga prošla sa mnom u životu'

Foto: Nova TV
1/5
18.04.2022.
u 17:00

Pred kandidatima će se naći velika ploča s fotografijama njihovih majki, a ispod svake fotografije krit će se ime omiljenog jela koje će osvojiti članovi onog tima koji pobijedi u večerašnjem izazovu.

Kandidate 'Survivora' večeras očekuje novi izazov za nagradu koja će zbog sentimentalne vrijednosti u njima izazvati veliku nostalgiju te nalet emocija koje će potaknuti posebnu motivaciju za pobjedom.

-Današnja nagrada – ukoliko je osvojite – izazvat će u vama jednu veliku nostalgiju. Recept je vrlo jednostavan: kilogram topline, dvije kile nježnosti i tri kile ljubavi. Baš kao doma ili točnije – baš kao kod mame. Jest ćete ono što svatko od vas voli, a to je ono što mu majka skuha- najavit će Mario. Poznato je da majke i bake spremaju najukusnija jela, a kandidati će dobiti priliku da okuse dašak doma uz jela koja su im prirasla srcu.

Pred kandidatima će se naći velika ploča s fotografijama njihovih majki, a ispod svake fotografije krit će se ime omiljenog jela koje će osvojiti članovi onog tima koji pobijedi u večerašnjem izazovu. Kao dodatak ovoj ionako vrijednoj nagradi, članovi pobjedničkog tima moći će fotografije ponijeti sa sobom u kamp kao uspomenu koja će im pomoći kad budu prolazili kroz teške trenutke.

Foto: Nova TV

Dok će kandidati oduševljeno promatrati fotografije i pogađati koja su im jela njihove majke poslale, mnogima će ova posebna nagrada izmamiti suze na oči. -Mene je samo slika mame dovoljno nahranila. zaključit će Nevena, a sentimentalna nagrada će najviše pogoditi Roka koji je već u nekoliko navrata progovorio o tome da mu majka neopisivo nedostaje. 

-Samo ta slika kad je vidim, ne znam što bi rekao. Toliko je toga prošla sa mnom u životu, tek sad vidim koliko mi znači. Sama me digla na noge, samo nju imam, tako da mi je sve u životu. Dosad to možda nisam razumio, nego tek sad to počneš malo bolje shvaćati- reći će Roko koji će od suza jedva doći do riječi. -To su suze zbog slike koju sam vidio, to mi je dosta- zaključit će Roko brišući suze.

Nagrada u novom izazovu i ovoga je puta velika, a zbog njezine sentimentalne vrijednosti u kandidatima će izgarati želja za pobjedom potaknuta iskrenim emocijama. No njihov put do nagrade neće biti nimalo lagan, a ovoga će puta snage odmjeriti u pješčanoj areni. Kandidati će u parovima biti vezani užetom, a svaki par povlačit će na svoju stranu arene s ciljem da skupi dvije zastavice u boji svog tima. Koji će tim pokazati veću odlučnost i snagu, doznat će se u večerašnjem izazovu u kojemu će napetost narasti do krajnjih granica. 

VIDEO Princ Harry i Meghan u tajnosti posjetili kraljicu, prvi put otkako su napustili kraljevske dužnosti

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije