Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odabrao Marko Grubnić

Svi su gledali u nju! Voditeljica Tamara Loos u poluprozirnoj haljini visokog proreza mamila uzdahe

Foto: Instagram
1/5
17.04.2023.
u 08:27

Sinoć je na redu bila sedma emisija nove sezone showa 'Ples sa zvijezdama', a osim parova koji su oduševili svojim koreografijama ponovno se s komplimentima susrela i voditeljica Tamara Loos

Voditeljica emisije 'Ples sa zvijezdama' Tamara Loos (36) iz nedjelje u nedjelju gledatelje oduševljava zanimljivim kreacijama. O njezinoj odjeći brine stilist Marko Grubnić koji se i ovog puta pobrinuo da Tamara zablista u dosad neviđenoj kreaciji. Riječ je o izazovnoj poluprozirnoj haljini brenda Royal Bride by Ivana Bilich koja je u prvi plan zbog visokog proreza istaknula Tamarine besprijekorne noge. Voditeljica je i ovog puta mamila uzdahe okupljenih, a komplimenti su se nizali i na društvenim mrežama. 

Foto: Instagram

"Predivna i ona i haljina!", "Odlično", "Divna", "Haljina je wow", "Marko nikad ne griješi", samo su neki od komentara ispod objave koju je na svom Instagram profilu objavio Marko Grubnić. 

Inače, u sinoćnoj emisiji tema večeri bila je 'Noć izazova', a parovima je izazov zadao prošlogodišnji pobjednik Pedro Soltz. Uz to parovi su imali i drugi ovotjedni izazov koji je bio timski izazov u kojem su na kraju emisije svoje plesne vještine kandidati odmjeriti podijeljeni u dvije grupe. Show su naposljetku napustili gradonačelnik Svete Nedjelje Dario Zurovec i njegova plesna partnerica Helena Janjušević koji su plesali sambu.

- Samba je bila izazovna, možda sam mogao gore, možda sam mogao bolje. Ovo je bilo novo iskustvo, zahvalan sam. Smršavio sam četiri kile. Falilo mi je da budem s obitelji - rekao je Dario nakon ispadanja. - Hvala Dario, bilo mi je lijepo - komentirala je Helena na kraju.

Foto: Nova TV

VIDEO Žena za kojom su 80-ih uzdisali svi iznenadila je priznanjem da voli žene, a i danas izgleda sjajno

Komentara 4

Avatar grbadeva
grbadeva
08:47 17.04.2023.

Zamislite ljudi, svi su gledali u voditeljicu.

MI
MiljenkoTravić
09:06 17.04.2023.

jel samo meni ili ovaj Marko izgleda kao fotomontaža ili je ovaj joker gebis smile jedni izraz lica koji može?

DR
drAma
09:12 18.04.2023.

Grubnička bi pobijedio u pokeru jer nikad ne mijenja svoj poker-face.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije