bahati milijarder

Svojim postupcima izazvao bijes javnosti, a sada ženi bivšu Romana Abramoviča

Foto: Profimedia
1/5
28.07.2019.
u 21:56

Niarchos je medijima postao zanimljiv zbog kratkih i burnih romansi s reality zvijezdom i bogatašicom Paris Hilton, ali i glumicom Mary-Kate Olsen.

Bivša supruga Romana Abramoviča, Daša Zhukova ponovno se udaje. Njezin novi odabranik je grčki milijarder Stavros Niarchos, javnosti poznat po kratkim romansama s Paris Hilton i Mary-Kate Olsen.

Par će se navodno vjenčati kasnije ove godine, no još nemaju konkretnih planova. 
Daša iz braka s Abramovičem ima dvoje djece, a zbog njih su ostali u dobrim odnosima nakon braka. Lijepa 38-godišnjakinja bila mu je treća supruga.

Bili su u braku od 2008. do 2017. Nakon razvoda dobila je 92 milijuna dolara i četverokatnicu na Manhattanu, no u brak nije ušla praznih džepova, naime, ona je kći još jednog ruskog oligarha. O vezi Žukove i grčkog milijardera dugo se šuškalo, no potvrdile su je tek paparazzo fotke u španjolskom Vanity Fairu na kojima se ljube.

Niarchos je medijima postao zanimljiv zbog kratkih i burnih romansi s reality zvijezdom i bogatašicom Paris Hilton, ali i glumicom Mary-Kate Olsen. Njih dvije su prestale komunicirati jer je reality zvijezda glumici preotela dečka. Niarchos je zbog prekida s Hilton porazbijao jedan hotel u Las Vegasu.

Ipak, javnost je zgrozio incident kada je Stavros ponudio beskućniku 100 dolara da se polije po glavi sokom od naranče, što je očajnik i napravio dok su ga milijarder i ekipa gledali i smijali se. 

Pogledajte sve ljubavi Jelene Veljače:

Komentara 1

RO
RogaBabaroga
21:18 29.07.2019.

pa kak Dasenka ni nasla nekog siromaha?!?! sponzorusa, fuj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije