NA OTVORENJU OI

Talijanski nositelj zastave izgubio vjenčani prsten pa sve nasmijao urnebesnom isprikom supruzi

Foto: Instagram
1/12
28.07.2024.
u 11:00

Aktualni europski i svjetski prvak u skoku u vis pozornost javnosti, pored sportskih uspjeha, privukao je svom napola obrijanom bradom koja nosi kao zaštitni znak još od 2011. godine. Gianmarco i njegova supruga Chiara vode uzbudljiv privatni život kojim se često hvale na društvenim mrežama.

Otvaranje Olimpijskih igara u Parizu ostat će u posebnom sjećanju talijanskom skakaču u vis Gianmarcu Tamberiju (32). Naime, osim što je njemu pripala čast da tijekom plovidbe rijekom Seinom nosi zastavu svoje države, sportaš poznat po osebujnom imidžu u postupku mahanja barjakom izgubio je vjenčani prsten. U objavi na društvenim mrežama otkrio je da je ovaj sentimentalni komad nakita svoj dom pronašao na dnu najpoznatije francuske rijeke pa svojoj supruzi Chiari uputio ispriku koja je nasmijala mnoge.

Gianmarco je na svom Instagram profilu napisao sljedeće: - Žao mi je ljubavi moja, tako mi je žao. Previše vode, previše izgubljenih kilograma u zadnjih nekoliko mjeseci ili možda nekontrolirani entuzijazam tijekom otvorenja. Vjerojatno sve tri stvari, samo činjenica da sam ga vidio kako leti... Pratio sam ga pogledom dok ga nisam vidio kako poskakuje u čamcu. Tračak nade... Ali, nažalost, odskok je bio u pogrešnom smjeru i lebdeći više od tisuću puta u zraku, vidio sam prsten kako zaranja u vodu kao da je jedino mjesto na kojem je želio biti. Tih nekoliko trenutaka trajali su cijelu vječnost  - opisivao je Talijan kobni trenutak gubitka prstena, no na kraju ipak zaključuje: - Ako je suđeno da se dogodi, ako ću stvarno izgubiti vjeru, nisam mogao zamisliti bolje mjesto. Ostat će zauvijek u koritu grada ljubavi, odletio dok sam pokušavao što više istaknuti talijansku trobojnicu na otvaranju najvažnijeg sportskog događaja na svijetu. Da sam morao izmisliti ispriku, nikad ne bih bio ovako maštovit. Mislim da bi jučerašnja nesreća mogla imati veliku poetsku stranu, a ako želiš, i tvoju burmu ćemo baciti u tu rijeku pa da zauvijek budu zajedno, a mi ćemo imati još jedan izgovor da, kao što si oduvijek tražila, obnovimo svoje zavjete. Volim te ljubavi moja - napisao je Tamberi i izrazio želju da kući donese još veće zlato.

Tamberi je poznat kao osoba koja iz svakog trenutka izvuče ono najviše, posebno dok nastupa. Stoga ne začuđuje njegova entuzijastična reakcija na mahanje nacionalnom zastavom. Aktualni europski i svjetski prvak u skoku u vis pozornost javnosti, pored sportskih uspjeha, privukao je svom napola obrijanom bradom koja nosi kao zaštitni znak još od 2011. godine. Ekscentrični Talijan i njegova supruga svojim uzbudljivim privatnim životom često se hvale na društvenim mrežama, a Gianmarco je na posljednjem Europskom prvenstvu viđen kako nakon osvjenog zlata skače u naručje predsjednika Italije Sergia Mattarelle.

VEZANI ČLANCI:

 

Podsjetimo, Tamberija smo upoznali na Olimpijskim igrama u Tokiju gdje su on i Kataranin Mutaz Essa Barshim zajedno osvojili naslov olimpijskog pobjednika u skoku u vis. Naime, obojica su preskočila 2,37 metara iz prvog pokušaja.

Kako su i sve visine prije te preskakali su iz prvog pokušaja, a potom obojica po tri puta rušili letvicu na 2,39 metara, mogli su nastaviti skakati za zlato na nižim visinama ili dogovoriti se da obojici pripadne najsjajnije odličje. Vrlo brzo su se dogovorili kako neće dalje skakati već će obojica uzeti zlato.

GALERIJA: FOTO Pogledajte koje poznate osobe su upriličile otvaranje Olimpijskih igara

1/27

Dvostrukom svjetskom prvaku (London 2017, Doha 2019) Barshimu bila je ovo treća olimpijska medalja, nakon bronce u Londonu 2012. i srebra u Rio de Janeiru 2016., dok je Tamberi stigao do prvog odličja s velikih natjecanja u karijeri.

VIDEO: Oženio se Matija Cvek: Zasjao u ružičastom odijelu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije