Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razuzdana zabava

Tamara Ecclestone sestri Petri darovala lezbijski šou

tamara ecclestone
Ultimo
12.10.2011.
u 12:32

Tamara je za djevojačku večer svoje mlađe sestre angažirala dvije lezbijke koje su izvele svoj performans zalijevajući se voskom.

Što darovati mlađoj sestri koja ima baš sve za djevojačku večer? Tamara Ecclestone s tim nije imala problema. Samo za Petru i njezina tada budućeg supruga Jamesa Stunta angažirala je dvije lezbijke koje su za odabrano društvo izvele svoj vrući performans zalijevajući se voskom.

– Svoju sam dnevnu sobu tom prigodom pretvorila u striptiz-klub s plesnim šipkama. Angažirala sam i dvije lezbijke iz kluba Box koje su zagrijale atmosferu – pohvalila se Tamara, čiji se reality show uskoro počinje prikazivati. I sama je velika obožavateljica takvih televizijskih uradaka pa ne propušta realityje poput Jersey Shore, Keeping Up with the Kardashians i Girls of the Playboy Mansion.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije