Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brak na prvu

Tamara o zavođenju Filipa i Danijele: 'Ako sam ona druga - hvala lijepa i doviđenja!'

Foto: RTL
1/13
24.04.2024.
u 22:00

Danijela je kazala kako je Filip njoj broj jedan po fizičkoj prvilačnosti što je zasmetalo Alanu. On je rekao kako njih dvoje nemaju zajedničku budućnost. Tamara je prokomentirala cijelu situaciju.

U showu 'Brak na prvu' u prošloj epizodi smo gledali kako se odvila jedna situacija između Danijele i Filipa. Danijela je kazala kako je Filip njoj broj jedan po fizičkoj prvilačnosti što je zasmetalo Alanu. On je rekao kako njih dvoje nemaju zajedničku budućnost. 
Tamara je cijelu situaciju prokomentirala za RTL.hr

"Danijela se prema fizičkom izgledu uklapa u Filipove kriterije. Također, odgovaraju si i karakterno, a imaju i mnogo zajedničkih tema s obzirom na to da su oboje u fitnessu, imaju tu zajedničku crtu. Meni se nije činilo da je bilo zavođenja, niti mi je razgovor djelovao neprimjereno", rekla je Tamara. 

Misli da Alan nije trebao reagirati kako je reagirao. 

"Mislim da nije trebao tako reagirati. Mislim da tu nedostaje poštovanja. Jako je velika količina ljubomore usmjerena prema Filipu. Danijela je sama iskazala interes, davala mu je pažnju, a Alanu je to smetalo. Filip je fizički privlačan muškarac, a sjeo joj je i karakterno... Ipak, mislim da je to sve na prijateljskoj razini", dodala je. 

VEZANI ČLANCI:

Kaže da ona nije ljubomorna. 

"S moje strane nema nikakve ljubomore. Ako sam nekome druga, zna se što se slijedi. Hvala lijepa i doviđenja...", zaključila je. 
Podsjetimo, u emisji smo vidjeli da je Alan objašnjavao Filipu i Tamari Danijelino i njegovo rangiranje, priznajući da je Danijela stavila Filipa na prvo mjesto, a njega na zadnje. Danijela je komentirala da im odnos danas puno bolji zbog Alanove isprike i svega što joj je rekao, a on je tijekom cijele večere bio miran jer je želio vidjeti kako će se Danijela ponašati prema Filipu. „Jako volim glavu i kod njega mi se sviđa što nije osrednji i interesira me kao razmišlja“, rekla je Danijela za Filipa dok Alan smatra kako bi oni mogli samo spavati zajedno, ali da ne bi mogli imati budućnost.

Lovre je objašnjavao dečkima kako je hvalio neke kandidate, misleći na Alana, a oni su se poslije upucavali Klari, što su stručnjaci protumačili da je ljubomoran. Za to vrijeme Alan je i dalje bio iživciran što je Danijela pričala s Filipom. „Možda je zanima“, sa smiješkom je rekla Tamara, a Alan nastavio: „Filip ne želi vezu, ne želi obaveze, ne želi se grliti, maziti, Filip želi samo seks. Danijela je osjećajna, pametna, želi karijeru, novac, seks, maženje.“ Nastavio je objašnjavati kako je Filipu postavljao pitanja samo kako bi Danijela vidjela kakav je on zapravo da bi se potom naljutio na Josipa koji ga je zafrkavao da nije prozvao njega što je nasamo pričao s Danijelom.

GALERIJA Kate Middleton omiljena je članica kraljevske obitelji, ovo su njena najbolja izdanja

1/43

Kad su došli kući, Filip je zafrkavao Tamaru što ga nije stavila na prvo mjesto po privlačnosti, a ona mu je priznala da je snimila izjavu u kojoj govori kako bi voljela vratiti vrijeme i promijeniti svoju odluku jer njega smatra svojom osobom. Danijela i Alan također su prepričavali doživljaje s večere i Alan je uvrijeđeno rekao kako je čuo i vidio sve što je trebao, aludirajući da ga je Danijelino ponašanje razočaralo i da takvu ženu ne želi pored sebe te da će morati dobro razmisliti što će reći stručnjacima. „Ne osjećam se ni krivom ni dužnom za Alanovo raspoloženje“, zaključila je Danijela.

VIDEO Tajči zapjevala 'Hajde da ludujemo' na zabavi

Ključne riječi

Komentara 1

TO
Toronto20
07:50 25.04.2024.

Znaci u vezi su Filip i Tamara .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije