zahvalio svima na podršci

Tanović podijelio vijesti o stanju teško ozlijeđenog sina: 'Ponovno diše sam. Nadamo se da će uskoro doći svijesti'

Zagreb: Danis Tanović,  bosanskohercegovački režiser, scenarist i producent
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/7
16.02.2022.
u 09:20

- Orhan od prije dva sata ponovo diše sam, bez pomoći strojeva.To je prvi korak prema ozdravljenju. Nadamo se da će uskoro doći svijesti. Hvala vam svima na podršci,dovama, molitvama, porukama i lijepim željama - napisao je Tanović i podijelio staru sliku na kojoj je njegov sin kada je bio malen.

Proslavljeni bosanskohercegovački redatelj i osvajač Oscara Danis Tanović (52) javio se na Instagramu te otkrio da njegov sin Orhan (17), koji je prije nekoliko dana stradao u nesreći samostalno diše. 

 - Orhan od prije dva sata ponovno diše sam, bez pomoći strojeva.To je prvi korak prema ozdravljenju. Nadamo se da će uskoro doći svijesti. Hvala vam svima na podršci, dovama, molitvama, porukama i lijepim željama - napisao je Tanović i podijelio staru sliku na kojoj je njegov sin kada je bio malen. 

 

Podsjetimo, u nesreći koja se prije nekoliko dana dogodila na Drveniji u Sarajevu teško je stradao Danisov 17-godišnji sin Orhan. Na njega je Porscheom naletio Benjamin Spahović, koji je poznat po sudjelovanju u srpskom reality showu Parovi. 

- Hvala vam svima koji ste uz nas u ovom teškom trenutku. Hvala policajcu koji se zadesio na mjestu nesreće i odmah zatražio pomoć, hvala Hitnoj pomoći na brzoj intervenciji, hvala osoblju Cum-a i svim doktorima koji su pomogli da Orhan preživi prve kritične trenutke. Nadamo se da će Orhan biti dobro i da će nam se uskoro vratiti. Čuvajte, volite i pazite svoje bližnje - napisao je Tanović na svom Instagramu. 

Bosanski mediji tada su pisali da je Orhan stabilno, no i dalje je pod nadzorom liječnika zbog ozljede glave. Nakon teške prometne nesreće oglasila se i Tanovićeva supruga Maelys de Rudder.

- Moj predivni sin Orhan treba vašu ljubav upravo sada. Ovo je njegova stara slika. On je sada zgodan, ljubazan i snažan 17-godišnjak, koji ispunjava naše dane radošću i životom. U petak ga je udario automobil koji je vozio prebrzo. O njemu brine najprofesionalnije i najposvećenije medicinsko osoblje i znam da je u najboljim rukama. Molim se za njegov potpuni oporavak. Molimo vas da nam se pridružite svojim molitvama. Hvala vam - napisala je Maelys koja s Tanovićem ima petero djece.

VIDEO Netflixov dokumentarac o Ronaldovoj Georgini ima najgore ocjene publike: 'Plitko i površno'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije