ispričao neke detalje

Hus o Prljavom kazalištu: 'Aki je preminuo, od njih ni pisma ni razglednice. Meni nitko nije izrazio sućut'

Foto: Pixsell kolaž
1/8
16.02.2022.
u 08:22

U razgovoru je podijelio kako ga je smrt Rahimovskog potpuno shrvala te je dodao i da mu nitko od članova Prljavog kazališta nije izrazio sućut

Vođa Parnog valjka Husein Hasanefendić Hus (68) progovorio je o danima nakon smrti kolege i prijatelja Akija Rahimovskog koji je preminuo 22. siječnja ove godine. Hus je gostovao u emisiji ''Pressing'' televizije N1. U razgovoru je podijelio kako ga je smrt Rahimovskog potpuno shrvala te je dodao i da mu nitko od članova Prljavog kazališta nije izrazio sućut. 

– Ja s njima nemam nikakav problem, ali baš i nema neke komunikacije. Pa evo, ne znam, Aki je preminuo, ni pisma ni razglednice. Meni nitko nije izrazio sućut, neću griješiti dušu, ne znam… – kazao je glazbenik. 

Dodao je i da s njihove strane nema suparništva između bendova, ali odlučio je ispričati što se dogodilo i zašto ne komuniciraju. 

– Znam otkud je krenulo, mogao bih pričati priču, imali smo zajedničkog menadžera kojeg sam ja u jednom trenutku otpustio, nismo se više slagali, Jajo i ja smo o tome pričali i prije, i on je bio nezadovoljan, ali sad kad je menadžer ostao samo njihov, onda se on potrudio, ali je proveo onu klasičnu "podijeli pa vladaj"… Mislim, što da vam kažem, na mom magnetofonu koji sam im dao džabe snimljen je koncert u Domu sportova i ''Ruža'' uživo i to. Neki razlog je bio, spletke, ali Bože moj, svatko odlučuje za sebe – prisjetio se Hus. 

Inače, trenutačno kreću pripreme za rasprodani koncert koji će se  6. ožujka održati u Areni Zagreb na kojem će nastupiti poznati glazbeni gosti. Među njima je i Gibonni koji je svoje sudjelovanje potvrdio na društvenim mrežama, a iz krugova bliskih bendu može se čuti da će Akijeve pjesme tog dana pjevati i odnedavni član grupe Whitesnake Dino Jelusić. No jedno je sigurno, Aki svoju zamjenu neće imati, a to je potvrdio i suosnivač grupe Husein Hasanefendić Hus nakon Akijeva ispraćaja na Mirogoju.

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji Novo lice godine

Komentara 24

PE
peronja
08:49 16.02.2022.

ne kužim zašto bi tebi izrazili sućut? zašto uopće i pričati javno o totalno privtnoj stvari? meni su Prljavci broj jedan, ali i Parni valjak mi je broj 1a. Ne trba takva komunikacija u medijima, pogotovo u ovakvoj situaciji.

DU
Deleted user
08:40 16.02.2022.

Pa dobro Hus, nisi mu ti član obitelji da tebi da sućut. Zašto baš Prljavci?!? Znamo da se ne volite...

RE
redo
08:46 16.02.2022.

Kao i u životu, svi oni koji su u svojim obiteljima doživjeli neku tragediju, spoznali su i raspoznali ljude oko sebe u njihovoj biti, u tome da su im puna usta pomoći članovima obitelji, malodobnoj djeci .... a za tjedan ili dva se više niti ne javljaju na telefone. To je tako u životu. Stoga, mislim da je deplasirano kroz medije prozivati bilo koga, pa i kolege koji jesu ili nisu izrazili sućut preminulom Akiju. Osim toga, možda su sućut izrazili članovima obitelji, a Hus nije obitelj već poslovni partner i prijatelj. Možda sam u krivu, ali u tim trenutcima sućut izražavam obitelji, a ne prijateljima umrloga bez obzira koliko je to prijateljstvo bilo duboko i koliko je trajalo. Mislim da neke stvari, bilo u dobru ili zlu, veselju ili tuzi, treba ostaviti za sebe, za obitelj, za prijatelje. Zaista ne vidim razloga da se o ovim stvarima medijski raspravlja. Kao i svatko od nas, neovisno o tome koliko bio dobar u svom poslu, koliko bio poznat, popularan .... on je istovremeno i obični čovjek kojega su neki voljeli, neki poštovali, neki banalizirali, kritizirali ..... Ne treba nikoga osuđivati ili prozivati zbog toga, a posebno ne tim stvarima puniti medijski prostor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije