Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivša natjecateljica

Tatjana iz 'Big Brothera' o otmici: 'Odveo me je u kuću pored groblja. Molila sam da me ne ozlijedi'

Foto: Youtube Screenshot
1/6
02.02.2024.
u 15:30

Tatjana Jovančević iz srpskog Big Brothera je sa samo 16 godina bila oteta, a potom je provela tri mjeseca u podrumu iz kojeg je sama pobjegla. O svemu ovome govorila je u emisiji 'Nije sve tako crno'.

Tatjana Jovančević, natjecateljica srpskog izdanja reality showa 'Big Brother' iza sebe ima tužnu životnu priču čije je detalje sada ispričala. Tatjana je sa samo 16 godina bila oteta, a potom je provela tri mjeseca u podrumu iz kojeg je sama pobjegla.
Inače, Tatjana je sa 16 godina postala miss i dobila ugovor poznatog talijanskog brenda. No, nakon što ju je jedan momak prepoznao te su se upoznali upala je u zamku. Tatjana je kazala da je dečko od nje bio stariji 7-8 godina.

- Upoznali smo se na nekoj svadbi na kojoj je mama bila sa mnom, njegova obitelj je bila oduševljena sa mnom. Govorili su mi kako sam lijepa i slatka i kako bi htjeli da njihova snaha bude tako lijepa. Smješkala sam se i potvrđivala sve, tražeći način da se maknem. On je cijelo vrijeme mene vrebao, onako gledao me - započela je Tatjana u svojem gostovanju u Kurirovoj emisiji 'Nije sve tako crno'.

@kurir.rs Jeziva ispovest Tanje iz Velikog brata #nijesvetakocrno #ispovest #tatjanajovančević #velikibrat #podkast #podcast #kurir #model ♬ original sound - Kurir

 

- Oni su se pojavili i na Izboru za miss, to je bilo nekad u srpnju. U kolovozu su se počeli - on i njegova obitelj - pojavljivati u hotelu u kojem sam bila. Pozdravila sam i zahvalila se na dolasku. Kod moje bake je došao 10. kolovoza. Došao je s rođakom i molio da me pusti kako bi me pokazao prijateljima. Želio se hvaliti kako poznaje djevojku koja je najljepša i koja će predstavljati Jugoslaviju.  Bezopasno mi je djelovao. Moja baka se tu protivila  i jedva dozvolila. Rekla je da me vrati prije prvog mraka, jer sam se morala spremati za put - rekla je Tatjana, pa dodala da joj ništa nije bilo sumnjivo. Kazala je i da su se družili neko vrijeme u gradu: šetali su trgovinama i otišli u kafić, pa na ručak. Kada je krenuo padati mrak, kazao je kako je želi na kratko vrijeme odvesti kući kako bi je upoznala njezina obitelj. Jovančević je kazala da je rekla da ne želi i da mora ići kući te je počela osjećati neku tremu. 

- Odveo me je u kuću koja je odmah pored groblja... Kada sam to vidjela, noge su mi se odsjekle. Kazao mi je da na to ne obraćam pažnju. Uveli su me u to dvorište, bila je puno kuća, svi su bili unutra: njegov otac, maćeha, rođaci. Sjedila sam tu kao na iglama. Popila sam sok, i pojela nešto s njima, padao je mrak. Samo sam vidjela da jedan po jedan odlaze i rekla: 'Oprostite, išla bih kući. umorna sam, nije mi dobro'. U tom trenutku je netko od njih rekao: 'Ispričavamo se, ali mi nemamo sad gorivo da te odvezemo natrag. Možeš li nam dati broj svoje bake da je nazovemo i da ti prenoćiš ovdje'. Kad su mi to rekli, ja ne znam kako se nisam onesvijestila - rekla je te dodala da je istaknula svoje neslaganje s tim,a oni su se opravdavali kako nemaju goriva i kako je stanica daleko. Dodala je da su baku nazvali, ali su joj prekinuli vezu pa nije uspjela ništa reći. 

- Dali su mi jednu sobu koja je bila skroz uređena. Sjedila sam dugo i gledala u prozor i cupkala čekajući jutro. U neko doba noći, već pred jutro, ušao je taj tip, pijan totalno. Sjedila sam na krevetu i molila ga da me ne ozlijedi. to mi je ostalo urezano. On je rekao da se ne bojim i da se opustim kao da sam u svojoj kući, jer će to možda i biti moja kuća- rekla je pa dodala da je tu krenula njezina noćna mora te da je idućeg dana nisu vratili kući. 

Podsjetimo, Tatjana je nakon ovog užasnog iskustva borila se i sa zdravljem. Naime, reality zvijezdi prvo je dijagnosticiran rak koljena zbog čega joj je amputirana noga, a prije dvije godine i rak dojke.

VIDEO Mia Begović: Nikada mi nisu nudili ulogu zbog koje bi se trebala skinuti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije