napokon priznala

Tatjana Jurić: Zaljubljena sam u Ivana Hercega!

tatjana jurić
Foto: pixsell
1/3
15.01.2012.
u 20:19

Upoznali smo se u kvartovskom kafiću prošle godine gdje oboje pijemo kavu, rekla je atraktivna voditeljica za Jutarnji list

Nekadašnja voditeljica RTL televizije Tatjana Jurić i najpoželjniji mladi hrvatski glumac Ivan Herceg više ne skrivaju svoju ljubav. Tatjana je napokon priznala da je zaljubljena u zvijezdu serijala Larin izbor, kojeg je, kaže, upoznala prošle godine.

– Upoznali smo se u istom kafiću gdje pijemo kavu. Imali smo nula posto šanse za bilo kakva druženja danas, a ipak smo tu gdje jesmo. U vezi smo puno manje nego što neki mediji tvrde – rekla je Tatjana za Jutarnji list i dodala:

– Nisam od površnih veza i ne ulazim površno ni u jedan odnos. Ivan i ja se tek upoznajemo i odjednom bih trebala komentirati stvari koje se još nisu ni dogodile – objasnila je.

Potvrdila je i priču da je s Hercegom u Sarajevu slavila Novu godinu te da je tamo srela i svojeg bivšeg dečka Nikkyja Vuksana.

Komentara 19

DU
Deleted user
21:22 15.01.2012.

Tatjana Jurić: Zaljubljena sam u Ivana Hercega! ------------------------------------------------------------- mozes mislit. koga boli kyrac

IS
istrako
22:16 15.01.2012.

Uau, koja vijest!!!!!!!!!!! To je pravi članak

TO
tomaivan
20:46 15.01.2012.

ma koga briga.... ! idi i radi nešto, kokoš !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije