učinkovita metoda

Taylor Swift razgovara sama sa sobom da bi se riješila treme

taylor
Pixsell
05.10.2012.
u 15:39

– Jako sam nervozna prije nastupa. Nekoliko minuta prije nego što izađem iz garderobe razgovaram sama sa sobom u ogledalu i govorim si da će sve biti dobro. Uvjeravam samu sebe da me publika neće gađati – ispričala je 22-godišnja Taylor

Mlada američka pjevačica Taylor Swift priznaje da je velika tremašica, a najveću tremu osjeća na nastupima na festivalima na koje ljude ne dolaze samo da vide nju. Otkrila je svoju metodu kojom tjera neugodan osjećaj.

– Jako sam nervozna prije nastupa. Nekoliko minuta prije nego što izađem iz garderobe razgovaram sama sa sobom u ogledalu i govorim si da će sve biti dobro. Uvjeravam samu sebe da me publika neće gađati – ispričala je 22-godišnja Taylor te dodala kako je trema puno manja na njenim koncertima, nego kad nastupa s više izvođača jer zna da su ljudi kupili karte zbog nje i žele je slušati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije