Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razorna oluja

Taylor Swift umalo nastradala od tornada dok je snimala spot

taylor
Pixsell
25.05.2011.
u 22:00

- Morali smo se sakriti u sobi u kojoj nije bilo prozora pa je to bilo malo zastrašujuće. No, izuzev toga, bilo je jako zabavno – rekla je 21-godišnja Taylor. Zabavno joj više nije bilo kada je vidjela fotografije razorenih područja.

Mlada američka country zvijezda Taylor Swift našla se usred razarajućeg tornada koji je prije nekoliko dana opustošio Nashville. Pjevačica je ondje snimala video spot za pjesmu “Story of Us” kada je počela oluja te je s ekipom morala potražiti sklonište.

- Morali smo se sakriti u sobi u kojoj nije bilo prozora pa je to bilo malo zastrašujuće. No, izuzev toga, bilo je jako zabavno – rekla je 21-godišnja Taylor. Zabavno joj više nije bilo kada je vidjela fotografije razorenih područja te je odmah organizirala humanitarni koncert za pomoć nastradalima.

Pjevala je pred 13 tisuća obožavatelja u areni Bridgestone u Nashvilleu, a skupljeno je 750 tisuća dolara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije