SEMIOTIKA: TBF

Konsterniramo se kad čujemo Markićku, Ilčića i Hasanbegovića

TBF
Foto: Screenshot
1/5
01.02.2018.
u 16:00

TBF idućeg vikenda nastupa u Domu sportova na Antivalentinovu, uz Let 3 i Edu Maajku. U novoj Semiotici prisjetili su se svojih početaka, te najavili što novo pripremaju

Gosti u ovothjednoj Semiotici bili su TBF, grupa koja će uz Let 3 i Edu Maajku idućeg vikenda nastupiti na Antivalentinovu u Domu sportova.

Saša, Mladen i Luka prisjetili su se i svojih početaka, opisanih u knjizi "Baština" Nikole Čelana, te nam otkrili kako gledaju na današnju scenu, te što ih sve nervira u državi. Pogledajte novu Semiotiku:

Ključne riječi

Komentara 155

BU
bubimir
16:27 01.02.2018.

možete biti sretni i zahvaljivati markićki i kompaniji na njihovim stavovima jer po onima iz suprotnog tabora koje tako gorljivo zastupate bi vrlo lako u startu bili pobačeni

BE
Bel
16:22 01.02.2018.

A dobar dio gradjana HRV ( vecina) se konsternira kad vidi LET3 i Frljica. Pa smo tu negdje....

AS
ante_slavonac
16:20 01.02.2018.

obični frljičevisti,smrdljivi,neuredni ,bez talenta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije