Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zimsko vjenčanje

Ted iz 'Kako sam upoznao vašu majku' oženio se u 50. godini: 'Istina je da sam čekao nju…'

Foto: imdb
1/7
21.01.2024.
u 12:00

Američki glumac Josh Radnor, svima poznat iz serije "Kako sam upoznao vašu majku" vjenčao se u 50. godini života i sada je sretniji nego ikad.

Američki 49-godišnji glumac Josh Radnor, inače zvijezda serije „Kako sam upoznao vašu majku“ vjenčao se s kliničkom psihologinjom Jordanom Jacobs. Sretne vijesti podijelio je na Instagram.

- Oženio sam se! Prije dva tjedna. U laganoj mećavi. Bio je to nevjerojatno emotivan vikend ispunjen snježnim blaženstvom. Zahvalan sam tolikim ljudima što su došli na imanje Cedar Lakes kako bi bili s nama. Ali najviše sam zahvalan Jordan. Ne mogu vjerovati ogromnoj sreći da ovu izuzetnu ženu mogu zvati svojom suprugom - napisao je glumac u objavi u kojoj je podijelio i prekrasne fotografije, koje možete vidjeti OVDJE.

 Inače, par se vjenčao 6. siječnja na imanju Cedar Lake u dolini Hudson u New Yorku, a ceremoniju nije mogla pokvarila ni mećava. - Gledam u beskraj tvojih zelenih očiju, i znam da to što se do sada nisam oženio nije bilo zbog nekog razočaranja. Istina je da se nisam oženio do sada jer sam čekao tebe - rekao je Josh svojoj supruzi u zavjetima, a prenio je New York Times.

 

VEZANI ČLANCI:

 

Josh i Jordana upoznali su se na meditaciji zvukom u veljači 2022. godine, a jednom prilikom je za New York Times progovorio o tome što je osjećao kada ju je prvi put ugledao. - To je ona, to je tvoja žena - rekao je Radnor.

Ovaj glumac, osim što se bavi glumom, bavi se i pjevanjem te sviranjem na gitari, a sudeći po njegovu Instagram profilu - često putuje na turneje po Sjedinjenim Američkim Državama. 

 

VIDEO: Baby Lasagna o sudjelovanju na Dori: 'Jako sam anksiozan'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije