Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
o gorućoj temi

Tereza Kesovija o cajkama: 'Sve pomalo plastične i umjetne, ali nisam za zabranu'

Foto: Boris Scitar/PIXSELL/Vecernji list
1/10
31.03.2023.
u 13:48

Naša glazbenica pričala je u RTL Direktu o temi zabrane koncerata cajkama, ali i o tome što misli o Letu 3

Glazbenica Tereza Kesovija (84) gostovala je u sinoćnjem RTL Direktu u kojemu je pričala o Letu 3 koji uskoro putuju za Liverpool i temi zabrane cajki u gradovima koja je sada aktualna. Nije tajna da se Terezi riječki rock sastav jako sviđa, a još jednom je ponovila kako jako voli i Damira Martinovića Mrlu (61)Zorana Prodanovića Prlju (58).

- Vjerojatno ima puno ljudi koji ih vole, ali ima i onih koji ih ne razumiju. Ja smatram da svaka njihova tvorevina koju su dosad napravili ima jednu poruku. 'ŠČ!' ima jednu poruku. To je nešto kontra rata, kontra sukoba. Mislim da bez obzira na njihov plasman, oni su dovoljno uzdrmali javnost koja s nestrpljenjem očekuje što će biti - rekla je Tereza u emsiji.

A onda joj je ekipa RTL Direkta i pustila pjesmu 'S.O.S.' izvođača Jale Brata i Bube Corellija koji su itekako popularni kod mladih danas. Legendarnoj glazbenici se pjesma i svidjela pa je i zaplesala.

- Nije loše. To je orijent po meni. Puno orijenta ima. Nemam ništa kontra, dapače. Mislim da je dobro, treba koristiti glazbu svih naroda. Orijent je specifičan, po jednom je prepoznatljiv i to je to. Neka su malo zagrabili tamo - rekla je Tereza.

Što se tiče cajki, komentirala je: - Malo mi je to postalo kao uniforma. Sve slično izgledaju, sve pomalo plastične i umjetne. Tekstovi nisu duboki, ne govore puno i vrlo plitko govore o životu. Priča se puno o zabranama. Ja nisam za cajke, nisam sigurno, ali svačiji rad poštujem. Može izazvati uzbuđenje kod nekoga, možda ga negdje ubode u osjećaje. Ja nisam za zabranu. Zabrana nikad nije dobra. Ona izaziva revolt.

Tema zabrane koncerata aktualna je posljednjih dana nakon što je gradonačelnik Pule Filip Zoričić zabranio održavanje koncerta Duška Kuliša, Dragana Kojića, Ane Bekute i Zorane Mićanović koji se trebao održati u pulskom Domu sportova 25. ožujka. 

VIDEO Splitska pjevačica: U godinu dana izgubila i strica i tatu i mislila sam da je to moj kraj

Ključne riječi

Komentara 7

FO
forfun
14:39 31.03.2023.

I ti si plastična

BE
benavšenkoV
14:50 31.03.2023.

Reza T je cajkala u beogradu dragim prijateljima gdje ste, u čemu je razlika ?

Avatar salko1951
salko1951
17:10 31.03.2023.

Bolje su od Leta 3.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije