Protiv cenzure

The Sun unatoč najavi tužbe objavio fotke golog princa Harryja

princ Harry
Foto: Screenshot
1/3
24.08.2012.
u 10:41

Svoj potez opravdavaju navodeći da je riječ o javnom interesu te kako javnost mora biti u potpunosti informirana o tom događaju.

Tabloid The Sun prvi je britanski tiskani medij koji je objavio fotografije golog princa Harryja sa zabave u Las Vegasu.

Uredništvo The Suna odlučilo se za ovaj korak nakon što je iz kraljevske obitelji došla najava tužbi svih onih koji objave fotografije golog princa bez obzira na to što su fotografije već objavljene na internetskim portalima. Svoj potez opravdavaju navodeći da je riječ o javnom interesu te kako javnost mora biti u potpunosti informirana o tom događaju.

>>Gola stražnjica princa Harryja na razuzdanoj zabavi u Las Vegasu

Navode i da je svojim ponašanjem utjecao na vlastiti imidž i predstavljanje Britanije u svijetu te kako je princ Harry sam kompromitirao svoju privatnost tijekom odmora u Las Vegasu.

>>Baka i otac princa Harryja doveli kući i očitali mu bukvicu

 

Komentara 12

TM
tesla moj ponos
23:54 24.08.2012.

Zakleo bi se da je bila crvena petokraka ! Prekrasna zvijezda na krivom mjestu - za komuniste !

TM
tesla moj ponos
23:56 24.08.2012.

Sigurno su stavili krunu da bi se vidio otisak ženske crvene šminke ! Sigurno zbog toga. Mali princ - mala guza - mala kruna - cmok !

LI
livoguza2
22:16 24.08.2012.

Ljudi! Ja sam na prvoj fotografiji vidio petokraku na prinčevoj *uzici. Netko je maknuo petokraku koja je napokon došla tamo gdje joj je i mjesto, a na njezino mjesto stavio kraljevsku krunu. *uzicu mu zasad nisu mijenjali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije