PRVA REAKCIJA

Thompson se oglasio nakon velikog koncerta u Imotskom, fanovi u euforiji: 'Vrijeme je za Poljud!'

Koncert "Imotski ne zaboravi" na kojem nastupaju Bulić, Zečić i Thompson
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
1/17
07.08.2024.
u 14:10

Ova objava naišla je na euforične reakcije Thompsonovih obožavatelja, koji pjevača zovu i u druge dijelove Hrvatske. S Thompsonom su na koncertu nastupili Mate Bulić i Dražen Zečić, a novi nastup sprema već za sutra.

Hrvatski pjevač Marko Perković Thompson oglasio se prvi put na društvenim mrežama nakon sinoćnjeg koncertnog spektakla pod nazivom "Imotski ne zaboravi" održanog na stadionu Gospin dolac u Imotskom. Glazbenik iz Čavoglava putem Facebooka i Instagrama objavio je videozapis s nastupa i oduševio mnogobrojne pratitelje.

Na videozapisu možemo vidjeti stadion Gospin dolac snimljen iz ptičje perspektive za vrijeme izvođenja pjesme "Ako ne znaš šta je bilo", dok tisuće prisutnih paljenjem baklji i isticanjem hrvatskih obilježja tvore atmosferu za pamćenje. Perković je u opis videa stavio stihove spomenute pjesme: "Ako ne znaš šta je bilo/ Nek' ti kaže Lika/ Pitaj svaki kamen našeg grada Dubrovnika / Pitaj Zadar i Kotare / Zide Šibenika / Ako ne znaš milo moje / Upitaj heroje…" i tako evocirao sjećanje na sinoćnju priredbu, čiji djelić možete pogledati u objavi ispod.

Ova objava naišla je na euforične reakcije Thompsonovih obožavatelja, koji pjevača zovu i u druge dijelove Hrvatske: "Kad se spoje Thompson i narod... to je naša Hrvatska... neopisivo", "Šta prije na Poljud... ovo drugo je premalo... koliko nas ima šta bi došli... samo tako nastavi.. neka vide da nas ima", "Bravo, jedva čekam Zadar", "Ajmo u Slavoniju za Hrvatsku", "Zagreb čeka. Maksimir čeka", a jedna fotografija u komentarima otkriva da je koncertu prisustvovala zlatna hrvatska judašica iz Pariza, Barbara Matić.

VEZANI ČLANCI:

S Thompsonom su na koncertu nastupili Mate Bulić i Dražen Zečić, a jedan od omiljenih domaćih izvođača na istom će mjestu ponovno nastupati sam 8. kolovoza, nakon čega 16. kolovoza stiže u Dugopolje. Ovo je bio prvi Thompsonov nastup nakon dvije godine, a publika mu je svojim dolaskom i angažmanom na ovom koncertu pokazala koliko ga cijeni te da ga svakako želi slušati češće. Thompson je na pozornici izveo brojne svoje hitove, a atmosfera u publici bila je odlična: pjevalo se s njim u isti glas, palile su se baklje. Atmosferu s koncerta možete pogledati u našoj fotogaleriji.

GALERIJA: FOTO Pogledajte odličnu atmosferu na koncertu Thompsona, Zečića i Mate Bulića

Koncert "Imotski ne zaboravi" na kojem nastupaju Bulić, Zečić i Thompson
1/36

Podsjetimo, Marko je zadnji nastup imao prije dvije godine, pa je vijest o ovom koncertu razveselila brojne obožavatelje. "Nekoliko mjeseci ga je sin nagovarao da se vrati nastupima. Thompson mu je obećao da će to i učiniti. Stoga se na nagovor sina Ante Mihaela Thompson odazvao da bude gost s nekoliko pjesama u Imotskom", iz menadžmenta glazbenika ranije su izjavili za 24 sata kada je najavljivan nastup s Bulićem i Zečićem. Ulaznice za taj koncert planule su u trenu, pa nema sumnje kako će i interes za Thompsonov koncert biti veliki. Thompson je prestao nastupati nakon što je njegov sin Ante Mihael imao ozbiljnih zdravstvenih problema, a tijekom tog perioda s njim je stalno u kontaktu bio pjevač Mate Bulić.

 Čujemo se svaki dan, moram reći da je moj kum Ante imao operaciju koja je jako uspjela i to me raduje. Tako da je sve to napravilo neku mirniju atmosferu i na njegovoj strani i kod nas koji ga okružujemo – rekao je Bulić prije mjesec dana u jednom intervju. Dodao je i kako ga veseli što se konačno vraća glazbi. – Drago nam je da se vraća na pozornicu i svi smo uz njega. Uspjeli smo ga nagovoriti, predugo je izbivao s pozornice. Znam i da radi na novim pjesmama – rekao je tada Bulić.

VIDEO: Oženio se Matija Cvek: Zasjao u ružičastom odijelu

Komentara 28

Avatar Idler
Idler
14:46 07.08.2024.

A jel smije dojti vu ZG...sam pitam ?!

SB
Stroga Babaroga
15:03 07.08.2024.

Ljubitelji Lepe Brene, Prijovićke i sličnih na aparatima…

DU
Deleted user
17:51 07.08.2024.

ako dodjes na poljud idem te ja iz zgb gledati...obecajem! u inat svima i orujuni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije