MOLBA ORGANIZATORA

Thompson uputio važnu molbu i obavijest svima koji za dva dana dolaze na koncert u Imotski

Koncert Thompsona u Gradskom vrtu u Osijeku
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/12
04.08.2024.
u 16:40

Kako bi izbjegli velike gužve na stadion i ubrzali cijeli proces, kupljene ulaznice je potrebno zamijeniti za pripadajuće narukvice s kojima će se omogućiti ulazak na stadion i sektor za koji ste izvršili kupovinu, piše u obavijesti

Marko Perković Thompson na svojoj je Facebook stranici podijelio obavijest organizatora koncerta "Imotski ne zaboravi" koji će se 6. kolovoza održati na stadionu Gospin dolac i na kojem će uz Thompsona nastupiti Mate Bulić i Dražen Zečić. U obavijesti organizatora mole se svi koji su kupili ulaznice za ovaj koncert da ih zamijene za narukvice s kojima će moći ući na koncert bez stvaranja gužve. 

"Kako bi izbjegli velike gužve na stadion i ubrzali cijeli proces, kupljene ulaznice je potrebno zamijeniti za pripadajuće narukvice s kojima će se omogućiti ulazak na stadion i sektor za koji ste izvršili kupovinu. Zamjena ulaznica vršiti će se na za to predviđenim punktovima na dan koncerta 06.08.2024. od 10:00 pa sve do početka koncerta. Lokacije na kojima je moguće izvršiti zamjenu ulaznica za narukvice su sljedeće:  Šetalište Stjepana Radića 22, 21260, Imotski (IMA parking), Vukovarska 54, 21260, Imotski (Pizza Grill Ferrum parking), Poduzetničko - poslovna zona Imotski, 21260, Gornji Vinjani, D76 23, 21262, Grubine, Izvođač niskogradnja parking i  Spomenik Mercedesu", piše na početku ove obavijesti. U nastavku su uputili još jednu molbu svima koji su kupili ulaznice za ovaj koncert. 

"Ljubazno vas molimo da prije dolaska na lokacije za preuzimanje narukvice, unaprijed pripremite svoje ulaznice - svaka osoba iz grupe neka ima svoju ulaznicu s obzirom da će se dobivena narukvica stavljati direktno na ruku posjetitelja. Za djecu do 8 godina nije potrebno priložiti ulaznicu i preuzeti narukvicu, ali je obavezan dolazak uz pratnju.

GALERIJA Tko je zgodni mlađi brat Donne Vekić? Trenirao je nogomet, a evo čime se sada bavi

Koncert Thompsona u Gradskom vrtu u Osijeku
1/15

Neposredno uoči i nakon koncerta očekuju se pojačane gužve stoga sve posjetitelje ljubazno molimo za strpljenje i razumijevanje, a u vrijeme koncerta biti će i primjenjiva posebna regulacija prometa o kojima više informacija možete pronaći na službenim stranicama PU Splitsko Dalmatinske. Obavijest se odnosi na koncert od 6.8.2024.", piše u obavijesti te su dodali i važnu napomenu kako ulazak na koncert bez preuzetih narukvica neće biti moguć. 

VIDEO Petra iz 'Braka na prvu' otvorila dušu i otkrila pozadinu prekida te koliko je stvarno kg skinula

 

Komentara 6

PO
Porta
08:03 05.08.2024.

Marko je najveći Antifašist Hrvatske!

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
01:54 05.08.2024.

Ne samo Thompson, već i cio Imotski obožavaju Đokovića.

UL
ulica
18:47 04.08.2024.

imotski neće zaboraviti svoga sina generala veljka kadijevića ! a ti tupsone brini za svoje šupljoglave promine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije