oprostila se

Thompsonova nećakinja objavila tužne vijesti: 'Hvala na svakom trenutku koji sam provela s tobom'

Foto: Instagram screenshot
1/8
10.09.2024.
u 14:00

Lejdi Perković na društvenim mrežama oprostila se od svoje bake.

Nećakinja Marka Perkovića Thompsona, Lejdi Perković na Instagramu je objavila tužne vijesti. Lejdi je napisala dirljiv oproštaj od svoje bake s kojom je bila izrazito povezana.  "Ljubavi moja, bako moja... Hvala ti na svakom trenutku koji sam provela s tobom, hvala ti na najljepšem djetinjstvu, hvala ti što si me naučila što je najvrjednije u životu i mnogim stvarima što danas znam samo zbog tebe", započela je. "Hvala ti za tvoju dobrotu, brižnost, ljubav... Hvala što si imala veliko srce koje je kucalo za sve nas", dodala je Lejdi uz emotivne snimke i fotografije.

"Falit ćeš mi bako moja, falit će mi tvoj najtopliji zagrljaji, falit će mi kako si me čekala uvijek sa suzama radosnicama. Falit ćeš mi na prozoru kako si mi s osmijehom mahala kad bi odlazila od tebe. Ali znaj da ću te uvik vidjet na prozoru kako mi mašeš. Falit će mi tvoji pozivi točno u ponoć za svaki moj rođendan... Znaj da te nikad neću zaboraviti i da ćeš uvik biti posebna u mom srcu. Počivala u miru Božjem dragi moj anđele. Voli te tvoja ljubica najviše na svitu, moja najsjajnija zvijezdo', zaključila je neutješna Lejdi.

Inače, Lejdi je kći mlađeg Thompsonovog brata, Dražena Perkovića, a ako je suditi po fotografijama koje je objavljivala na društvenim mrežama, Lejdi je i velika podrška svojem stricu te s ocem često ide na njegove koncerte.

GALERIJA  Sjećate li je se? Gledali smo je na malim ekranima, a onda se skroz povukla iz javnosti

1/16

Šira javnost upoznala ju je u showu "Ples sa zvijezdama" gdje ju je zaprosio sadašnji zaručnik Ivan Jarnec, nakon što ga je ona bodrila iz publike. Jarnec se za ovaj potez odlučio nakon što su on i glumica Daria Lorenci Flatz otplesali svoj drugi večerašnji ples, rumbu. Potom je Ivan nakon komentara kod Tamare Loos rekao kako još nešto mora napraviti i otrčao natrag na podij. Kleknuo je pred svoju djevojku Lejdi koja je sjedila u publici. Ovom iznenađenju nitko se nije nadao, a ovu polufinalnu emisiju ''Plesa sa zvijezdama'' svi će pamtiti još dugo. Inače, Ivan je ranije otkrio čime ga je osvojila njegova Lejdi te kakva je po pitanju plesa.

- Djevojka me osvojila zaraznim osmijehom i iskrenošću. Ona je moj oslonac i najbolji prijatelj. Kad god imam loš dan, dovoljna je jedna rečenica da ga popravi (ponekad je jedna rečenica dovoljna i da ga pokvari, haha). Pleše jako dobro, talentirana je. Stalno me gnjavi da je naučim nove plesne pokrete – rekao je Ivan ranije.
Dodajmo da je Ivan ranije podijelio jednu fotografiju s Lejdi iz showa. Naime, Ivan je tada otkrio kako ga je djevojka pratila uživo te su zajedno pozirali na plesnom podiju.  

- Koji sam ja sretnik. Moja najveća podrška, moj najveći kritičar! Moja Lejdi – napisao je pored zajedničke fotografije, a u komentarima mu se javila i ona.
- Moj Ivan – napisala je te dodala emotikon srca.
A komplimente su im tada uputili i pratitelji. "Predivni", "Prelijepi", "Kako sladak par", samo su neki od komentara, a u nastavku su se nizali i emotikoni srca.

Komentara 3

Avatar Purger_1945_Kozara
Purger_1945_Kozara
15:14 10.09.2024.

Lejdi je neko ime ili po Vuku Lady? Miči onu sliku iza sa zida, ako to vidi ona Švicarska ispalit će rafal.

Avatar ljutapizza
ljutapizza
14:15 10.09.2024.

Lejdi?! Ka da je pas

SB
Stroga Babaroga
16:11 10.09.2024.

Tko nazove dijete Lejdi i tko je to dopustio upisati u registar rođenih?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije