tv program

ANKETA Koju televizijsku seriju ćete pratiti ove jeseni?

Foto: Nova Tv/ Nova TV/ RTL
1/23
10.09.2024.
u 10:46

Jesenska televizijska shema donosi nam tri serije, a u anketi nam otkrijte koju vi pratite.

Početak rujna označio je i dolazak novih televizijskih formata, a komercijalne televizije ove godine su predstavile dvije nove serije. No, tu je i već svima dobro poznata i voljena serija "Kumovi". "Kumovi" su se vratili sa svojom četvrtom sezonom i novim intrigama, a poseban naglasak jest na odnosu Lare i Tommyja te na događanjima vezanima uz Općinu. Ova serija emitira se radnim radom od 20:15 sati, a nakon nje slijedi nova uzdanica Nove TV koja je s emitiranjem krenula jučer.

1/37

Serija "U dobru i zlu" novitet je na našim televizijama te je inspirirana istinitim događajem, a prati zagrebačkog poduzetnika koji ima dvije obitelji. Tu su dvije supruge, ali i petero djece te njegovi poslovni partneri. Glavni junak Veljko Srića,  kojeg u seriji utjelovljuje glumac Filip Juričić, je čovjek koji je tajnu o drugoj obitelji čuvao 25 godina, a otkrio ju je tek kada je saznao da je teško bolestan. Njegovo priznanje pokrenut će lavinu emocija, sukoba i nepredvidivih događaja. Uz Juričića u seriji igraju i: Mirna Medaković Stepinac, Iva Mihalić, Ksenija Pajić, Žarko Radić, Momčilo Otašević, Jelena Miholjević, Enes Vejzović, Katarina Baban, Martin Stjepanović, Igor Kovač, Filip Detelić, Robert Plemić, Tanja Smoje, Ana Begić Tahiri, Tena Jeić Gajski, Lena Medar, Toma Medvešek, Ammar Mešić, Lana Ujević, Marija Klanac, Iva Šimić, Amar Selimović, Dora Dimić Rakar, Filip Budimir, Ivona Dragaš Bilogrević te brojne druge.

1/71

Tu je i RTL-ova nova serija "Sjene prošlosti" koja je s emitiranjem krenula prošloga tjedna, a rađena je po turskom formatu. Ljubav, osveta, moć, prijateljstvo, manipulacija i strah od gubitka - neke su od tema koje obrađuje. Marta, Olga, Paula i Ana žive tipičnim srednjoškolskim životom, sve dok Martina okrutna podvala ne promijeni sve. Olgin život mijenja se iz korijena, a Marta izrasta u kraljicu kvarta. U njezinom kraljevstvu svi su pijuni, no kada se u živote Marte, Ane i Paule vrati Olga, pokrenut će se niz dramatičnih događaja koji otvaraju dinamičnu radnju serije. Marina Fernandez, Jelena Perčin, Ana Maras Harmander i Dajana Čuljak izvrsno su utjelovile žensku ekipu serije 'Sjene prošlosti', a tu su i brojna druga poznata imena.

1/7

Koja serija se za sada vama najviše svidjela i koju ćete pratiti ove jeseni, otkrijte nam u anketi.

Ključne riječi

Komentara 1

KU
kuramela
11:33 10.09.2024.

Ježim se naših serija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije