Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pukla ljubav

Tia i Mario Mamić razvode se nakon šest godina braka: Ostajemo prijatelji

Zagreb: Mario Mamić prošetao sa suprugom Tijom u društvu Tina Jedvaja
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/8
12.12.2023.
u 10:06

Par je svoju vezu okrunio brakom 2017. godine pred stotinjak uzvanika

Tia i Mario Mamić nakon šest godina braka odlučili su se rastati.   

"Gospodin i gospođa Mamić, bez obzira na odluku da razvedu svoj brak, ostaju u prijateljskim odnosima", piše u priopćenju koje je magazin Story dobio od odvjetnice Nataše Pećarević u ime Tije Mamić te odvjetnika Ivana Stanića i Nikole Mandića u Marijevo ime. Par je svoju jednogodišnju vezu okrunio brakom 2017. godine pred stotinjak uzvanika i nakon ceremonije vjenčanja svoje su uzvanike počastili svadbenom zabavom u hotelu Westin.

Tia i Mario jako vole folk-glazbu jer, osim što su angažirali folk pjevačicu Radu Manojlović da zabavlja njihovih stotinjak uzvanika, mladenci su na plesnom podiju imali ispisan i stih "Od ljubavi jači" koji se, pretpostavljamo, odnosi na turbofolk hit Nedeljka Bajića Baje. 

– Kad smo se upoznali, radila sam na jednom projektu i bila sam totalno u modusu posla. Uopće mi nije palo na pamet da će se taj trenutak dogoditi i da ću se zaljubiti i krenuti u nešto, ali eto – to se tako dogodilo i mi smo zapravo odmah znali da je to – to – rekla je Tia u jednom intervju kada je pripovijedala o tome kako se rodila ljubav sa sinom Zdravka Mamića.

VEZANI ČLANCI

Za probleme u njihovu braku nije se dosad znalo. Tia je oduvijek bila suzdržana kada je riječ o medijima, ali u jednom od rijetkih medijskih istupa progovorila je o životnim nedaćama koje su je zatekle. Rano je ostala bez majke, a život s ocem alkoholičarem ostavio je traga na njoj. Novu šansu pružio joj je ekonomski stručnjak i političar Ljubo Jurčić koji je skrb o Tiji preuzeo nakon što je ostala bez oba roditelja. Da prebrodi rane iz djetinjstva, pomogao je i sin Zdravka Mamića, u čijem je zagrljaju pronašla svoju mirnu luku.

– Najvažnije mi je u životu znati da imam partnera koji je uz mene te mi je ujedno i najbolji prijatelj. Unio mi je mir i donio osmijeh na lice svaki dan – kazala je svojedobno Tia. Mario iza sebe ima jedan propali brak, i to s bivšom TV voditeljicom Monikom Kravić s kojom ima dvojicu sinova, a Tia iz braka s košarkašem Chrisom Warrenom ima sina Dominica. 

VIDEO Aleksandra Prijović otkrila koje se dvije pjevačice nisu odazvale njezinu pozivu za gostovanje

 

Komentara 15

AN
AnimaTor
10:16 12.12.2023.

Oba dvoje prije propali brakovi. I sada i po drugi put propali brak. Ne vjenčavajte se više.Nije brak za vas.

Avatar Seurat
Seurat
10:26 12.12.2023.

Nebitni

MA
mamuti
10:28 12.12.2023.

Bas me zanima dali bi se udala da je Mario Mamic radio na projektu toplinske izolacije i navlacio mrezicu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije