Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
život na vagi

Nina naljutila trenericu Mirnu svojim pristupom treningu: 'Dok se drugi znoje, ona ništa'

Foto: RTL
1/17
12.12.2023.
u 08:27

Trenerica Mirna u epizoda showa emitiranoj u ponedjeljak trenirala je ženski dio ekipe te primijetila stav natjecateljice Nine prema treningu koji joj se nije svidio.

Kandidati showa 'Život na vagi' nalaze se u 11. ciklusu koji im je donio mnoge promjene. Osim što su se timovi raspali te sada trenira svatko za sebe, otišlu su na novu lokaciju te imaju novi koncept treninga. Dok su do sada imali trenere s kojima su stalno trenirali, ovoga puta se to mijenja. Tako je trener Edo u epizodi emitiranoj u ponedjeljak odlučio trenirati natjecatelje, a trenerica Mirna je uzela natjecateljice. Ovim razvojem događaja, kandidati koji nisu upoznali njihov rad tijekom timskog dijela natjecanja, sreli su se s drukčijim vježbama i pristupima treningu. 

I dok Edo nije imao većih problema s poslušnošću i izvođenjem vježbi koje je zadao, trenerica Mirna ne može se pohvaliti istim. Naime, Mirna se borila s Nininim pristupom treningu..

- Uspjela sam uloviti krajičkom oka da Nina ne radi apsolutno ništa, dok se drugi kraj nje znoje - rekla je trenerica Mirna pomalo oštro, a i ova natjecateljica je objasnila koji je bio razlog tome što je ured treninga odlučila odmoriti.

- Nisam se snašla u vježbama i zbog toga sam se naživcirala jer nisam znala kako raditi pravilno vježbu. Onda sam odlučila da je najbolje sjesti i odmoriti - priznala je kroz smijeh. Mirna kaže kako će se ovo odraziti na Ninu.

VEZANI ČLANCI

- Mislim da noga danas nije razlog. Još mi ostaje da otkrijem što se s Ninom zbiva i što čuči trenutno u njenoj glavi i na njenom srcu, ako ovako nastavi neće biti dobro. Ni za trening ni za nju, a ni za ostatak tima koji će s njom raditi – rekla je.

Podsjetimo, tijekom showa je jedino Nina imala priliku raditi s oba trenera. Naime, ova natjecateljica prvo je bila dijelom plavog tima kojeg je vodila Mirna te je nakon nesuglasica s drugim članovima tima tražila da pređe u crveni tim kojeg je vodio Edo. Nakon što je zamijenila timove isticala je kako se osjeća odlično te kako je bolja atmosfera u crvenom timu.

VIDEO Aleksandra Prijović otkrila koje dvije pjevačice se nisu odazvale njezinu pozivu za gostovanje u Areni

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije