Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi život u SAD-u

Tia Jurčić nakon razvoda uživala u Super Bowlu s NBA zvijezdom

Foto: Instagram
1/18
12.02.2024.
u 13:47

Tia Jurčić i Mario Mamić odlučili su se za kraj svog braka krajem 2023. godine, nakon čega se vizažistica vratila u Ameriku. Na svom Instagramu često objavljuje slike s Kennyjem Smithom pa su krenula šuškanja o novoj vezi.

Tia Jurčić (40) i Mario Mamić (42) razveli su se krajem prošle godine nakon šest godina braka. Poslije razvoda, Tia je odlučila otići u Ameriku gdje je i ranije živjela. Na svom Instagram profilu, često objavljuje zajedničke fotografije s bivšom NBA zvijezdom i sportskim komentatorom Kennyjem Smithom (59), a domaći mediji počeli su nagađati kako su u vezi. Sada je objavila fotografiju sa Smithom s kojim je uživala u 58. Super Bowlu. 

Slobodna Dalmacija kontaktirala je Ljubu Jurčića, bivšeg ministra gospodarstva, čija je pokćerka. - "Ne znam jesu li u vezi, ona je vrlo društvena osoba, često mi šalje fotografije iz izlazaka", odgovorio im je Jurčić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tia Jurcic (@tia.jurcic)

 

Također im je komentirao i Tijin razvod od Marija Mamića. - "Odrasli su ljudi. Samo sam ih pitao jesu li prespavali odluku o razvodu. Rekli su da jesu. Sve je bilo gotovo vrlo brzo, a s Marijem sam ostao u korektnim odnosima", kazao je Jurčić koji je preuzeo brigu o Tiji kada je s 12 godina ostala bez majke. 

Kenny Smith rođen je 8. ožujka 1965. godine, a nadimak mu je "The Jet". U NBA je igrao od 1987. do 1997., a bio je dio momčadi Sacramento Kingsa, Atlanta Hawksa, Houston Rocketsa, Detroit Pistonsa, Orlando Magica i Denver Nuggetsa. S Houstonom je uzastopno osvojio NBA prvenstvo.

 

VEZANI ČLANCI:

Rođen je u Brooklynu, ali odrastao je u Queensu. Također, predstavljao je SAD na FIBA Svjetskom prvenstvu 1986. godine. Nakon igračke karijere, 1998. godine pridružio se Turner Sportsu gdje je radio kao studijski analitičar za kraj NBA regularne sezone i playoffa. 

Što se tiče njegovog privatnog života, ženio se dva puta i ima dvoje djece iz prvog braka. R&B pjevačicu Kaylu i košarkaškog analitičara K.J.-a. Nakon rastave, 2004. godine upoznao je englesku manekenku Gwendolyn Osborne. Oni su se vjenčali 8. rujna 2006. godina i imaju dvoje djece. Bivši košarkaš svojim djetetom smatra i dijete koje je manekenka dobila u prethodnoj vezi. Rastali su se 2018. godine

 

GALERIJA: Biste li ga prepoznali? Pogledajte kako se naš voditelj mijenjao kroz godine

1/22

 

Podsjetimo, Tia Jurčić odlučila se rastati krajem prošle godine od Marija Mamića nakon šest godina braka. Kada je odjeknula vijest o njezinu razvodu, kontaktirali smo je, ali nam je odgovorila kako ne daje intervjue

Oni su se vjenčali 2017. godine u zagrebačkom hotelu Westin, a goste je zabavljala srpska turbofolk pjevačica Rada Manojlović. Na plesnom podiju su imali ispisan i stih "Od ljubavi jači" koji se, pretpostavljamo, odnosi na turbofolk hit Nedeljka Bajića Baje. Tia i Mario su se upoznali godinu dana prije svadbe na Pagu gdje su Mamići ljetovali pa su nakon toga i zajedno dočekali Novu u Dubaiju. 

 

VIDEO: Tko je supruga Peđe Grbina? Završila fakultet u Srbiji, imala dramu oko diplome

 
Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Castro
Castro
14:28 12.02.2024.

Ma moze ona sve to dobro izdrzati. Sutradan malo vise tusiranja...ide to sve.

ZO
Zoran
14:37 12.02.2024.

A izgleda da je ovaj osjetno veći od Marija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije