Svatko svojim putem

Tiger Woods od danas više nije oženjen čovjek

Tiger Woods
AFP
23.08.2010.
u 22:31

Razvod braka sportaša i Elin Nordegren okončao se devet mjeseci nakon što je otkriven sportašev niz preljubničkih afera.

- Žao nam je što je naš brak završen i jedno drugome želimo sve najbolje u budućnosti - poručili su javnosti od danas i službeno bivši supružnici  Tiger Woods i Elin Nordegren. Razvod braka okončao se devet mjeseci nakon što je otkriven sportašev niz preljubničkih afera. Naime,  34-godišnji golfer svoju četiri godine mlađu suprugu prevario je s najmanje petnaest žena, zbog čega mu je ona zauvijek zalupila vratima.

Iako se govorkalo da je Elin od Tigera dobila 100 milijuna dolara, još uvijek nije poznato na koji način su podijelili imovinu. Poznato je da  će dijeliti skrb o njihovo dvoje djece. 

 

Ključne riječi

Komentara 6

TO
tommyyy
23:41 23.08.2010.

ne kuzim zasto ove \'\'face\'\' kad se vec zene ne stave u predbracni ugovor klauzulu da u slucaju razvoda supruga ne dobiva nista...na taj bi nacin bili sigurni da djevojci nije do novca nego do njih samih...

BE
bek
00:18 24.08.2010.

Joj kaj ću sad!

CR
croatica888
00:34 24.08.2010.

Dobil je on po tamburi i od PGA jer kakti golf je gospodska igra. I bome je srozal tu igru na niske grane da ga je i South Park opral u jednoj epizodi pošteno. Al očekivalo se da ga buduu protivnici pokopali unazad godinu dana sa izjavama no nekak su se suzdržano držali u svemu tome. Valjda i oni imaju putra na glavi. Iako su mu se sponzori poćeli vraćati dobil je i od njih po džepu makar sa lovom koju ima ne bu nikakav siromak. No stvarno je kreten. Onakvu suprugu ići varati sa onim rupama za pražnjenje... Phiiii, budale...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije