JELENA PLANINIĆ

Tko je Mamićeva 27 godina mlađa partnerica? Za njega je radila kao tajnica, a tvrtku su nazvali po hitu poznatog pjevača

Zdravko Mamić i Jelena Planinić
Foto: instagram
1/6
19.09.2024.
u 20:21

Jelena Planinić (36) iz Ljubuškog s Mamićem je u vezi neko vrijeme, a ovoga je puta nosila crnu haljinu te visoke pete. Svojom figurom je oduševila sve prisutne, a Zdravko je tom prilikom nosio tamno plavo odijelo.

Bivši čelnik Dinama Zdravko Mamić (63) danas se pojavio na sarajevskoj premijeri dokumentarca "Vaha-moja istina", a društvo mu je pravila njegova odabranica koja je privukla pozornost. Jelena Planinić (36) iz Ljubuškog s Mamićem je u vezi neko vrijeme, a ovoga je puta nosila crnu haljinu te visoke pete. Svojom figurom je oduševila sve prisutne, a Zdravko je tom prilikom nosio tamno plavo odijelo. Par je ušetao držeći se za ruke, a ne veže ih samo ljubavni nego i poslovni odnos. Kako se ranije pisalo, Mamić je 2020. godine osnovao tvrtku Plavo sunce koja se bavi solarnom energijom. Godinu dana kasnije osnovana je tvrtka Majsko sunce, a u toj tvrtki direktorica je Jelena Planinić.

Planinić je u osnivačkoj strukturi tvrtke s ulogom od 80 tisuća konvertibilnih maraka. Tvrtka je očito dobila ime po hitu Zdravka Čolića Majsko sunce koja ima romantičan značaj za Mamića i Planinić.

Zdravko i Jelena ne kriju da su skupa i već duže vremena žive zajedno. No, ipak ih rijetko zajedno viđamo u javnosti. Nekad se jave na društvenim mrežama. Prošle godine u ovo vrijeme tako je Mamić otkrio da s Jelenom uživa na jahti negdje na Jadranu. 
Bosanskohercegovački mediji pisali su i da par uređuje stan. Osim toga, pisalo se i kako se par navodno i vjenčao. Šuškalo se i da Mamićeve kćeri nisu oduševljene novom očevom partnericom.

Dodajmo i da ljubavna veza između bivšeg prvog čovjeka Dinama i mlade Hercegovke je navodno započela prije četiri godine kada je Jelena počela raditi za Mamića kao njegova tajnica. 

GALERIJA Zdravko Mamić s djevojkom došao na premiju filma o bivšem treneru Dinama

 
Zdravko Mamić i Jelena Planinić
1/10

Komentara 8

DE
desigual
21:06 19.09.2024.

Ja na tom videu iz Sarajeva, vidim pomalo izgubljenog starca koji pokušava biti važan, u gradu u kojem nikom ništa ne znači. ...Ono kad uđeš i očekuješ fotoaparate, a nitko ti uopće ne prilazi pa se veseliš "ko rođenom bratu" nekom službenom razvođaču. I još ga ideš upoznati sa "trofej ženom" koja njega uopće ne zanima jer je njegovih godina. I onda pokažeš kolika si sirovina, jer kad drugog ne zanima ne zanima više ni tebe pa kreneš naprijed ka seljober a ona nek klapa za tobom...koji džentlmen 🤦

JF
Jure_Francetić
21:06 19.09.2024.

Gospođice Jelena, iako je iz prileženog jasno vidljivo kako imate jak želudac, nebi bilo zgorega da pripazite na probavu kako nebiste još pokupili salmonelu od starih jaja !

TA
TajSam
20:32 19.09.2024.

Ovo je posao za psihijatre!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije