NAGRADNA IGRA

Tko je osvojio novi album Shakire "She Wolf"!

shakira
She wolf
02.11.2009.
u 14:41

Plesni, elektronski te zvukovi Indije, Bliskog istoka i rodne joj Kolumbije prevladavaju i na novih 11 pjesama. Netom izdani album Shakira je najavila uspješnom pjesmom „She Wolf“ koja još ne silazi s top ljestvica.

"Did It Again“ nova je, druga pjesma s novog albuma Shakire "She Wolf“ (Epic/Menart), za koju je popularna pjevačica snimila i video spot koji pršti seksepilom i zavodljivim plesom.

Netom izdani album Shakira je najavila uspješnom pjesmom "She Wolf“ koja još ne silazi s top ljestvica. Gipka Kolumbijka naslovnu je pjesmu producirala s Johnom Hillom (Santogold), dok je videospot režirao Jake Nava.

Plesni, elektronski te zvukovi Indije, Bliskog istoka i rodne joj Kolumbije prevladavaju i na novih 11 pjesama. Premda na početku stvaranja albuma uz baseve i elektroniku, nije imala konkretnu viziju, ponovno je uspjela.

- Htjela sam da se ljudi zabave, uživaju u glazbi i zaborave na nevolje… kada je riječ o glazbi, mislim da je najbolje da se opustimo i uživamo u životu koji je prilično kratak - poručuje Shakira.

Shakira je i ovog puta snimala na engleskom i španjolskom jeziku. Njezin prvi uradak na engleskom jeziku "Laundry Service“ iz 2001. godine postigao je izniman uspjeh: prodan je u 12 milijuna primjeraka diljem svijeta, dok je hit "Wherever“ osvojio još više obožavatelja.

Album je oduševio i kritičare. The Times je album ocijenio s četiri od pet zvjezdica, dok je The Sun istaknuo kako klupske pjesme, poput pjesme "Spy" i "Did It Again“, govore da "She Wolf“ ima sve odlike odličnog pop albuma.

Samo za vas Menart i Vecernji.hr pripremili su nagradnu igru u kojoj su Janja Petričušić iz Varaždina i Mirjana Pokrajčić iz Dugog sela osvojile novi Shakirin album "She Wolf". 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije