Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lana ristović

Tko je prva supruga Vidoja Ristovića? Na sprovodu je grlila Pišek, a sada su u sudskom ratu

Obilježeno 40 dana od smrti Vidoja Ristovi?a  na Novom groblju u Beogradu
Foto: Antonio Ahel/ATAImages /PIXSELL
1/37
20.04.2023.
u 20:03

Vidojev otac Viktor, poznatiji kao Miša Grof, izjavio je kako ne želi da Nikolina Pišek naslijedi imovinu, a sada se u cijelu raspravu uključila i Lana Ristović, bivša Vidojeva supruga.

Televizijska voditeljica Nikolina Pišek (47) prošlog je ponedjeljka imala zakazano ročište na Općem građanskom sudu u Zagrebu koje je bilo pokušaj mirenja s Mateom, maloljetnom kćeri njezinog pokojnog supruga Vidoja iz prvog braka. Ročište je otkazano zbog bolesti sutkinje te se ne zna kada će se nastaviti.

Inače, Nikolinin suprug Vidoje Ristović preminuo je 8. svibnja 2022. godine u 44. godini života, a prema obdukcijskim nalazima, uzrok je bio srčani udar. Godinu dana nakon, podjela nasljedstva i dalje nije završena-

Vidojev otac Viktor, poznatiji kao Miša Grof, izjavio je kako ne želi da Nikolina Pišek naslijedi imovinu, a sada se u cijelu raspravu uključila i Lana Ristović, bivša Vidojeva supruga.

- Matei nikad nisam ništa osporavala, ali njihove ambicije su malo prevelike. Sad stvarno mogu reći da više nemam obitelj s te strane. Sve je u rukama pravde i pravosuđa. Oni se pokušavaju ugurati u moju svojinu i vlasništvo, a ako ne, onda barem usporiti što je moguće više čitav taj proces kako bih ja izgubila ekonomsku snagu i iscrpila se sudskim procesima što je moguće više. A trenutno imam minimalno osam aktivnih procesa, ako ne i više - izjavila je Nikolina.

No odnos unutar obitelji bio je korektan nakon Vidojeve smrti, a s prolaskom vremena to se promijenilo. Još prije godinu dana, Lana i Nikolina bile su si međusobna podrška na Vidojevom posljednjem ispraćaju na Novom groblju u Beogradu. Lana je stajala iza Nikoline, a dok je ona primala sućut, bivša supruga je čuvala Nikolininu i Vidojevu kći Unu Sofiju. Tom je gestom samozatajna Lana pokupila simpatije javnosti, kao i polusestre Matea i Una koje su se nježno držale za ruke tijekom ispraćaja. Tada su se i Lana i Nikolina još grlile, te jedna drugoj bile podrška. 

Podsjetimo, Vidoje i Lana prekinuli su 2011. godine zbog glumice Katarine Radivojević, no zbog kćeri su ostali u dobrim odnosima, a Matea se znala često družiti s ocem i Nikolinom.

Vidojev otac u lošim je odnosima s Nikolinom, a unuku Unu Sofiju ne viđa. No, unuka Matea svaki je dan dolazila kod njega nakon očeve smrti. Miša je Nikolinu optužio i za to što nije došla na Vidojev grob šest mjeseci nakon njegove smrti, dok je Lana bila tamo zajedno s Mateom. 

Dodajmo i da je Grof o snahi krenuo ružno govoriti u medijima. Miša Grof gotovo svaki dan nakon smrti sina Vidoja s medijima u Srbiji dijelio je  nove detalje o njegovom životu, a te prilike koristi kako bi ocrnio svoju snahu Nikolinu, s kojom očito nije u dobrim odnosima i za koju tvrdi kako je nakon smrti njegova sina jedina stvar koja je zanima novac i nekretnine obitelji Ristović. 

Miša je govorio tada i o dnevniku koji je Vidoje godinama pisao i tvrdi da bi objava tih dnevnika mogla naštetiti Nikolini, a nedavno je iznio teške optužbe na račun svoje snahe. Grof tvrdi kako je Nikolina prije dvije godine inscenirala pljačku u Kaštelima gdje je ljetovala s Vidojem i djecom. 

– Evo, otkrit ću vam nešto o čemu šutim godinama. Ona je inscenirala onu pljačku prije dvije godine u Hrvatskoj. Tada je njoj navodno ukradeno zlato u vrijednosti od 270.000 eura i 68.000 eura u gotovini. Dobio sam informaciju još tada da ona stoji iza svega, a poslije su samo stizale potvrde. Kada su se vratili s tog odmora, ona je prodala još zlata jer se kao plašila da ih opet ne pokradu. U stvari, ona je prodavala i stavljala novac sa strane po hrvatskim bankama i računima – kazao je Miša Grof za Kurir. 

VIDEO Valentina iz 'Ljubav je na selu' razvodi se od Vatroslava: 'Ne želim više nikakav kontakt s njim'

Komentara 1

Avatar Moodleen
Moodleen
21:22 20.04.2023.

I opet ovi o plemenu divljaka, i opet, i opet, i opet... Do kad tako?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije