Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U BEOGRADU

Tko je reper Cunami na čijem je koncertu potunula splav? Lani je priveden zbog vandalizma

Na popularnoj plaži Zrće otvoren 100% Gang festival
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/5
24.12.2023.
u 09:36

Cunami dolazi iz Sarajeva, pravo ime mu je Emin Hadžajlić, a karijeru je počeo 2020. godine. kada je izdao singl "10er", no popularnost mu je donijela pjesma "Klizim po mahali" koja na YouTubeu ima preko 16 milijuna pregleda

Beogradska splav 'Kartel' potonula je sinoć tijekom koncerta repera Cunamija na kojem je bilo najviše tinejdžera. Kako pišu srpski mediji,  sve je počelo tučnjavom između gostiju i osiguranja. Intervenirali su i vatrogasci te Specijalistički tim za spašavanje i rad na vodi. Hitne službe dolaskom na mjesto događaja ustanovile su kako je potrebno evakuirati oko 30 ljudi. Oni su evakuirani na drugu splav, dok je dio prevezen na hitnu. Trenutno nisu poznate informacije ima li stradalih. 

Reper Cunami je tijekom večeri objavljivao tuđe snimke koncerta na kojem se vidi kako je splav bila puna mladih koji su se dobro zabavljali. 

Foto: Instagram

Cunami dolazi iz Sarajeva, pravo ime mu je Emin Hadžajlić, a karijeru je počeo 2020. godine kada je izdao singl "10er", no popularnost mu je donijela pjesma "Klizim po mahali", koja na YouTubeu ima preko 16 milijuna pregleda.

Krajem godine Cunami singlom "Ne pitaj" najavljuje svoj album "Geng 33" koji je objavljen 2021. godine. Posebnu pažnju privukla je suradnja s hrvatskim reperom Gršom na pjesmi "Tru 2 d Gejm" na kojoj također gostuje sarajevski reper i Cunamijev suradnik, Neloe.

Nakon izlaska albuma, Cunami je započeo suradnju s njemačkim reperima BANKXom i VieR44VieRom te je objavljena pjesma "Keine Thema", a nakon toga slijede samostalni singlovi "Mejbi", "Jon Jones", "Electricite", "Mamba" i "Chiff Kiff".

U 2022. godini Cunami je gostovao na Medicovoj pjesmi "Neon",na pjesmi Brzo Trči Ljanmija "Sa Nama" te sa Sajferom na pjesmi "Ignor".

Bosanskohercegovački portali lani su zvijestili kako je Cunami  priveden u prostorije Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo zbog iscrtavanja grafita po tramvajima. Uručena mu je kazna i pustili su ga kući. Nakon što je pušten objavio je story na Instagramu na kojem je vidljivo kako ga snima čovjek u policijskoj uniformi.

Također, reper je objavio i fotografiju na kojoj policajac drži lisice, a koju je prema svemu sudeći uslikao policajac. Mrdiji su tada pisali da činom objave snimke  privođenja veliča vandalizam, ali i ponižava službene osobe. Njegov tag 'Rulof' prepoznatljiv je u sarajevskom javnom prostoru, te se upravo on našao na jednom od vandaliziranih tramvaja. 

VIDEO: Massimova životna priča: Otac mi je za svaki rođendan poklone slao limuzinom 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar horuk
horuk
10:20 24.12.2023.

Kada spominjete njegov tag i onda i kako glasi, time propagirate jednu od najglupljih tinejđerskih budalaština ikada. Masovno švrljane tagova je u stvari samo dokaz loše kućne kulture i ne-odgoja. Recimo na zapadu se točno vidi koji kvart grada je na višoj a koji na nižoj razini. Dominantno tursko-arapsko- bošnjački kvartovi su puni tagova i po tramvajima i po crkvama...., po svemu gdje se tinejđer želi pokazati kao "lafić" bez škole i obrazovanja. Naravno i kod nas je ta razina kulture očevidno niža. Neki su navikli na nered, švrljadije, prljavšinu i smeća da i ne znaju da postoje kulture koje to više ne rade i paze na to. Grafitti je nešto drugo ako je dobar i na adekvatnoj poziciji to može biti sasvim ok.

Avatar Castro
Castro
11:18 24.12.2023.

Znamo samo da je vaš i to je dovoljno.

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
10:18 24.12.2023.

Dosta vise sa sr vijestima.. dajte nam malo izglasavanju paralmenta EU da se vise bitne odluke ne moraju donositi jednoglasno....da nam to netko opravda zasto je to po nas dobro ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije