Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEKAJU DIJETE?

Tko je Slovenka Kaja, navodna nova Vrsaljkova ljubav? Gola je jahala konja, ima privatni biznis

Kaja Vidmar
Foto: Instagram
1/8
28.02.2022.
u 12:22

Kaja živi u Madridu je gdje je završila tečaj kožarstva i šivanja, a nedavno je pokrenula i svoj brend odjeće. Proslavila se sudjelovanjem u slovenskoj inačici Plesa sa zvijezdama, a također je bila i lice Cosmo naslovnice te se fotografirala gola na konju za Playboy. Na Instagramu je prati više od 36 tisuća ljudi.

Nakon što je u RTL Exkluzivu objavljena vijest kako hrvatski nogometni reprezentativac i igrač Atletico Madrida Šime Vrsaljko navodno čeka dijete s 26-godišnjom Slovenkom Kajom Vidmar, mnoge je zaintrigiralo tko je Slovenka koja je osvojila njegovo srce nakon rastanka sa suprugom Mateom. 

Kaja živi u Madridu je gdje je završila tečaj kožarstva i šivanja, a nedavno je pokrenula i svoj brend odjeće. Proslavila se sudjelovanjem u slovenskoj inačici Plesa sa zvijezdama, a također je bila i lice Cosmo naslovnice te se fotografirala gola na konju za Playboy. Na Instagramu je prati više od 36 tisuća ljudi.

Nedavno je za 24ur priznala da će za mjesec dana roditi djevojčicu, a iako nije otkrila ime svog partnera, nazvala ga je vitezom.

- On je moj vitez, o kojemu sam toliko čitala u svim mojim omiljenim povijesnim pričama. Najveća mi je podrška, razlog zbog kojeg se svakog dana smijem i moj motivator. Moj privatni život je ljepši nego ikad. To su moji trenuci koje ne dijelim na dnevnoj bazi na Instagramu - rekla je Kaja i otkrila kako će roditi djevojčicu. 

Šime i Kaja na Instagramu se prate oko godinu i pol dana, a zapratio je i njezinu sestru Laru. Nedavno je Kaja na društvenim mrežama objavila dvije fotografije sa svojim princom iz sjene. Nagađa se da je riječ o Vrsaljku jer je par viđen na proslavi rođendana Šimina kolege iz kluba, Jana Oblaka.

Podsjetimo, Šime Vrsaljko u braku je od 2017. godine, a Matea i on zaljubili su se još dok su pohađali srednju školu. Njihov prvi sinčić Bruno na svijet je došao 2018. godine, malo prije Svjetskog prvenstva. Na društvenim mrežama i brojnim anketama Mateu su često proglašavali jednom od najljepših supruga naših reprezentativaca te su je uspoređivali s Doris Dragović i Monicom Bellucci. 

Mia Dimšić i Damir Bačić govore o Dori i optužbama kako je pjesma Guilty Pleasure - plagijat

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 4

HU
Humbleandhonest
13:19 28.02.2022.

E, Šime, Šime... baš si bezveznjak ispao.

IS
istokdole
13:26 28.02.2022.

E kad te slava opije tolko da pogubiš mozak

GA
Gazi
13:40 28.02.2022.

U ovo vrijeme taman da je Melania koga briga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije