DVA DESETLJEĆA LJUBAVI

Tko je supruga Nikole Kalinića? Rano je napustila roditeljski dom, a uz supruga je bila kad su mu svi okrenuli leđa

Foto: Instagram
1/12
12.09.2024.
u 12:11

Bračni par Kalinić upoznao se 2004. godine u Splitu preko zajedničkih prijatelja a, kako kaže Vanja, ljubav se dogodila na prvi pogled. Iako se ne pojavljuje često u javnosti, samozatajna brineta rodom iz Trpnja ima ključnu ulogu u održavanju obitelji i odgoju djece

Bivši sportski direktor Hajduka Nikola Kalinić (36) jučer je odlučio progovoriti o svim problemima ovog nogometnog kluba iz Splita i tim je povodom jučer organizirao konferenciju za medije. Nakon njegova obraćanja javnosti digla se velika bura i svi pričaju o njegovu istupu. Nema sumnje da je prije odluke da otvoreno progovori o svemu dobio podršku svoje supruge Vanje, s kojom je već već 20 godina. 

Bračni par Kalinić upoznao se 2004. godine u Splitu preko zajedničkih prijatelja a, kako kaže Vanja, ljubav se dogodila na prvi pogled. Iako se ne pojavljuje često u javnosti, samozatajna brineta rodom iz Trpnja vodi ključnu ulogu u održavanju obitelji i odgoju djece dok njezin suprug putuje po čestim nogometnim gostovanjima. Obrazovanje je stekla u Splitu, gdje je završila Pomorski menadžment. Taj period predstavlja i njezino životno sazrijevanje, budući da je Vanja u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju otkrila kako se rano odlučila na odlazak iz obiteljske kuće. – Iz svoje skromne biografije s ponosom volim istaknuti to što sam s petnaest godina otišla iz roditeljskog doma i četiri godine živjela sama dok nisam maturirala – rekla je jednom prilikom.

Stečenu zrelost zahvaljuje iznenadnoj emancipaciji, a ljubav svog života upoznala je s 20 godina. – Kad smo se Nikola i ja zaljubili, bili smo praktički još uvijek tinejdžeri, tako da je ostatak moje biografije usko vezan uz njegovu karijeru, a ono na što smo oboje najponosniji svakako je naš sinčić Mateo, jer s njim je naša ljubav dobila onaj puni, istinski smisao – istaknula je zanosna 37-godišnjakinja koja priznaje da je vlastitu karijeru podredila suprugovoj. Prije nego što su stali pred oltar i izgovorili sudbonosno ''da'', Vanja i Nikola devet godina bili su u vezi. Veliku ljubav okrunili su 2013. godine skromnim vjenčanjem. Naime, mladenka je tada bila u visokom stupnju trudnoće te je ubrzo na svijet stiglo njihovo prvo dijete – sin Mateo. Uz najstarijeg Matea, supružnici imaju i dvije kćerkice – Lotu i novorođenu djevojčicu kojoj javnost još uvijek ne zna ime.  

GALERIJA Oženio se sin košarkaške legende Tonija Kukoča, pogledajte predivne kadrove s vjenčanja

1/20

Zbog promjena klubova Vanja i Nikola nakon odlaska iz Splita živjeli su redom u Manchesteru, ukrajinskom Dnjipru, Firenci, Milanu, Madridu, Rimu i Veroni, te su naposljetku ipak napravili puni krug i vratili se u grad pod Marjanom. Tamo će i nastaviti graditi svoj život. Osim logističkih izazova, Vanja je Nikolina najveća podrška i na travnatom terenu. Dok je igrao u reprezentaciji, ponosno je pratila sve njegove utakmice, a nakon pobjede protiv Španjolaca 2016., u koju je Kalinić ugradio prelijepi zgoditak, supruga ga je na društvenim mrežama usporedila sa Zlatanom Ibrahimovićem. Svoju potporu dokazala je i kada mu je većina okrenula leđa zbog naprasnog odlaska iz vatrenih tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine. 

U slobodno vrijeme Vanja uživa pratiti i komentirati modu. Tako je u jednom intervjuu izjavila da su Ukrajinke uvijek odjevene u najskuplje brendove, dok Talijanke imaju najviše ukusa. O suprugovu modnom izričaju kaže: – On je tipično muško, sve mu je dobro i isto. Da mu se pred očima pojavim u bijeloj majici, a nakon toga u haljini s kristalima, on ne bi primijetio razliku! Komentar je uvijek isti: "To ti je čudo, jesi li gotova?" – kroz smijeh je ispričala za Slobodnu Dalmaciju. 

Komentara 1

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
13:29 12.09.2024.

Nije li njega potjerao i Dalić zbog nediscipline?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije