U STUDIJU VEČERNJI TV-A O HAJDUKU

Dea Redžić i Edi Džindo razmontirali mitove oko Hajduka: Zašto se ne istraži najvažnije pitanje

Split: Nikola Kalinić objasnio zašto više nije sportski direktor Hajduka
Ivana Ivanovic/PIXSELL
12.09.2024.
u 18:12

Naši novinari i analitičari prate stanje na Poljudu, mnogi predviđaju da će biti burno

Dan nakon što su smijenjeni sportski direktor Hajduka Nikola Kalinić i aktualni predsjednik Ivan Bilić održali svatko svoju konferenciju za novinare, ne stišava se bura oko splitskog kluba. Što sada čeka Hajduk, kakve su šanse splitskih bilih u sutrašnjem derbiju s Hajdukom? Sve smo to izanalizirali u studiju Večernjeg TV-a gdje su bili Dea Redžić i Edi Džindo, novinari Večernjeg lista.

- Naravno da je ovaj potez Kalinića nešto što se ne događa često, on je prvi istupio i zapravo dao potvrdu da ovaj model upravljanja Hajdukom nije dobar. To je rekla bi, zapravo, povijesni istup nekog visokog dužnosnika Hajduka. Potpuno je potresao temelje kluba i sami model upravljanja. Kalinić je istupio hrabro i dosta žestoko - smatra Dea Redžić.

- Kada se model krizitira ne želi ga se unazaditi nego unaprijediti, dokazano je da ovo nikako ne funkcionira što se govori već duže vremena. Navijači su oduševljeni govorom Nikole Kalinića, poznam ga već dugo godina i smatra kako je istupio zaista iskreno i rekao što misli. Drago mi je da je razgolitio sve probleme u klubu jer nas oni zapravo uvjeravaju da to nije tako. Predsjednik Bilić je rekao da Kalinić laže, ali ja njega nisam ništa razumjela što je govorio.

- Isto tako, treba reći da Kalinić nije bio dobar sportski direktor, o čemu sam već i pisala.Što se tiče modela upravljanja, tu mu treba čestitati, ali što se tiče obavljanja posla, tu nije bio uspješan - smatra Redžić.

O čemu su još naši novinari govorili, možete pogledati u videu iznad. 

Komentara 7

ZE
zeljac123
13:12 12.09.2024.

A jadni,baš ih žalim,suze ronim.Sad im barem nije netko drugi kriv!!!Ili možda je????

KU
kuramela
13:50 13.09.2024.

Nekom tko je u nevolji rugaju se samo jadnici.

BI
billynik
12:39 12.09.2024.

Koji tužni lik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije