Iznenada preminuo

Tko je supruga preminulog pjevača iz Zadra? Vlasnica je kozmetičkog salona, bila mu je najveća podrška

Foto: Instagram, Promo, Screenshot
1/6
06.02.2024.
u 09:21

Prošlog tjedna sve je iznenadila vijest da je u 38. godini iznenada preminuo zadarski pjevač David Ricov, a koji je iza sebe ostavio neutješnu suprugu Katarinu Ricov.

Prošlog je tjedna domaće medije i javnost iznenadila vijest kako je u dobi od samo 37 godina iznenada preminuo zadarski pjevač David Ricov. Kako piše Zadar News, Ricovu je prošle nedjelje pozlilo za vrijeme ručka u Poljani na otoku Ugljanu. Unatoč tome što su odmah pozvali hitnu pomoć koja je odmah izašla na teren, nije mu bilo spasa. Sat vremena su mu pokušavali pomoći, nažalost bezuspješno. 

Iza njega je ostala neutješna supruga Katarina Ricov, koja je po struci kozmetičarka te ima svoj salon kojeg je vodila s pokojnim suprugom Davidom. Iz spomenutog salona oglasile su se i njegove djelatnice koje su iznijele riječi utjehe.

"Tužnim srcem objavljujemo iznenadni gubitak našeg voljenog Davida Ricova, voljenog prijatelja i šefa, počivao u miru Božjem. Tvoje cure iz salona", napisale su iz na društvenoj mreži Instagram. Zatim su dodale: "Zbog smrtnog slučaja u obitelji odgađaju se svi termini kod naše Katarine u periodu od 5. veljače do 9. veljače", poručili su na profilu salona. 

 

Foto: Instagram

 

VEZANI ČLANCI: 

Podsjetimo, Ricov je rođen u Zadru, 31. kolovoza 1986. godine, a glazbom se počeo baviti od ranog djetinjstva. Prve profesionalne nastupe imao je kao 15-godišnjak. Tada je počeo nastupiti diljem države, ali i u inozemstvu. Prvu solističku pjesmu objavio je 2012. godine pod nazivom "Di vitar ljubi maslinade". Jedan od posljednjih glazbenih spotova koje je objavio bio je za novu pjesmu "300 ludih svatova". Najviše ga pamtimo po zajedničkim nastupima s još jednim zadarskim pjevačem – Bepom Matešićem, a jednom prilikom na stageu im se pridružila i Ava Karabatić. Osim bavljenja glazbom, Ricov je bio i djelatnik Narodnog muzeja u Zadru. 

 

Foto: Instagram, Promo, Screenshot

 

Imao je i privatnu firmu koja se bavi arheološkim iskapanjima. 

– Radimo istraživanja, nacrte. U Zadru, gdje god zakopaš je problem jer je cijeli grad arheološko nalazište. Našli smo Veneru staru 2000 godina na zadarskom poluotoku, bilo je puno posuda, amfora i sličnih nalaza, ali Venera je najznačajnija. Pohranili smo je u Biogradu u muzeju i čekamo restauraciju. Kako smo je našli na poluotoku gdje će se raditi hotel, vjerojatno će biti izložena na ulazu u hotel – kazao je prije nešto više od godinu dana za 24 sata. 

 

VIDEO: Severina komentirala molitelje u njenom rodnom gradu: 'Ovo je Split u 3 P.M.'

Komentara 4

DJ
Djeman
13:49 06.02.2024.

@KorisnikZa2Kn Kad baš hoćeš oponenta. Dr. Mallone nije izumio mRNA cjepivo, niti je ikoja osoba mogla to sama napraviti. Napravio je važan eksperiment 1989. koji je jedna od karika u dugom lancu do 'izuma' mRNA cjepiva. Nominirani za nagradu su Drew Weissman i Katalin Kariko. Za koje vidove se mRNA cjepivo testiralo? Šta je sa cjepivima koja nisu mRNA bazirana?

DU
Deleted user
10:35 06.02.2024.

I ovaj je bio cijepljen...ajmo leftardi, juris na svoje standarno opancarsko, ravnozemljasko, zatucano...sto ste zapravo sve vi ... i to znadete dobro! jer o argumentima se s vama ne razgovoara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije